Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Hocam derken
8e gidiyom ben 

Agiz aliskanligi forumdaki herkese hocam derimHocam derken8e gidiyom ben
![]()
11747 27500 hgönderdiğin 2. Resimde girmen gereken frekansları sölicem ben bekle sen
denersin denemekten zarar gelmez
Hatırlatayim var midir bir yoluBunlar gene kart aidati kesmisler 3 yildir kesiyorlar işte universiteli kredi karti bunlari almanın yolu var mi arkadaslar bıktım bu işten ya
1 ay oldu yav tvsiz napiyosun sen11747 27500 h
11844 2222 v
Aklima kazindi TV te kazinmadi malesef
Kendim bir saat boyunca tek tek girmistim frekansları. Dun su şifrelenen kanallari degistircektim. He,m kanallari sildim hem yaptigim frekans listesini sifirladim. Batti herşey ya bi yardim edecek yokmu.1 ay oldu yav tvsiz napiyosun sen![]()
Valla kendim yapabilmis olsaydım bende yardım ederdim ama bende arkadaşa yaptirdim.Kendim bir saat boyunca tek tek girmistim frekansları. Dun su şifrelenen kanallari degistircektim. He,m kanallari sildim hem yaptigim frekans listesini sifirladim. Batti herşey ya bi yardim edecek yokmu.
Normalde bu işlerden anlayan birisiyim. Ama bu TV başka TV . bununla konuşmak için özel dilini çözmek lazim. Bakalim idare etmesi için belli kanalların frekanslar ini girdimValla kendim yapabilmis olsaydım bende yardım ederdim ama bende arkadaşa yaptirdim.
Hotbird var ondada 400 sd kanal buluyor bi bak istersen idarelik.Normalde bu işlerden anlayan birisiyim. Ama bu TV başka TV . bununla konuşmak için özel dilini çözmek lazim. Bakalim idare etmesi için belli kanalların frekanslar ini girdim
O refresh özelliğiWindows 7nin bi özelliğini keşfettim sanıyosam masaüstündeyken F5 tuşuna uzun basarsanız masaüstündeki dosyalar ve klasörler alfabetik sıraya göre sıralanır sadece sol üst Köşeye bilgisayarım onun altına geri dönüşüm kutusu geliyor gerisi alfabe
Normalde kaç?LUMİA 1520 1500 liradan satışta. Meraklısına duyurulurBu fiyata inmesi çok iyi.
http://www.bimeks.com.tr/urun/139571/nokia-lumia-1520-black-.aspx
İlk foto da beklemede kanal güncelle yapsan bir de .? Pek açıklayıcı olmadı sanırım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] hocam 3. Resimdeki frekanslar bnm elle girdigim frekanslar buyrun durum bu
2199 TL normal fiyatı. Bazı yerlerde 1999 TLNormalde kaç?
Onuda denedim sayilir. Aslında beklemeden kastini anlamadim TV ninİlk foto da beklemede kanal güncelle yapsan bir de .? Pek açıklayıcı olmadı sanırım
Bunlar gene kart aidati kesmisler 3 yildir kesiyorlar işte universiteli kredi karti bunlari almanın yolu var mi arkadaslar bıktım bu işten ya
Hayirlisi olur İnsallah ne diyim.[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Hayırlı olsun, 10 ceza puanı yemişsin![]()
Girme tartışmaya falan, kendini tutmaya bakHayirlisi olur İnsallah ne diyim.![]()
Ben samimi biriyim aslinda tartismaya gelemem dun noldu anlamadimGirme tartışmaya falan, kendini tutmaya bak![]()
Sistem kurulumundan oto tarama yaptin mı ? Bilmiyorum o ne demek 😀 kullanma kılavuzu yokmuOnuda denedim sayilir. Aslında beklemeden kastini anlamadim TV ninonu bi soyleseniz
![]()
Hocam kisaca sunu soyliyim aksam aksam rahatsiz ettim. Kullanma kilavuzu ansiklopedi gibi ama 50 farkli dilde oldugu icin 3-5 sayfa anlatip gecmis. Ayrintilisi ingilizce ve sebeke taramaya dair bisey bulamadim. Tv nin icini disina cikarttim ama sebeke taramayi bulamadim. Belki farkli bir sekildedir diye sormustum. Dinamik tarama olabilirmi diye baktim olmadi. Musteri hizmetleriniaradim beni servise yonlerdirdi. Daha aramadik. Ama yapabilceklerini zannetmiyorum. Ben yapamadiysam onlarda yapamaz heraldeSistem kurulumundan oto tarama yaptin mı ? Bilmiyorum o ne demek 😀 kullanma kılavuzu yokmu