Ya internetim çok yavaşladı. Bi el atsanız?![]()
Az kullan.
Başka cevabı yok.![]()
Ben acmistim konuyu ama ilerletmemistim. Sen getir devaminihatta Cem Gelinoğlu favorim 10 numara ♥
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben bu vine ı tuttumburada konusu var mı ki dur bakim
![]()
Ben acmistim konuyu ama ilerletmemistim. Sen getir devaminibu arada halil ibrahim goker faorimdir. Corum lu oda. Hemserim
![]()
Kurtlar vadisinin sonunu guzel yapmislar. Aglicaktimsaka la
![]()
Yok ya bu bolumunohaa bitti mi kurtlar vadisi![]()
Yok ya bu bolumunomer baba ölüyor o sahne cok guzel olmus. (Öluyo neresi guzel deme de
![]()
Dediklerinin cevirisi varmiyok demem yaben narutoda jiraiya, asuma falan öldüğündede ne ağlamıştım ya fena bölümlerdi..
hala arada izlerimözellikle Shikamarunun (inşallah doğru yazmışımdır) Asumanın intikamını aldığı bölüm çok ayrı güzeldi ya
acayip iyi kafa var..
o planları falan fena![]()
Dediklerinin cevirisi varmiben pek anlamiyorum bu dizi islerinden. Yabanci geldi narutudo felan
(dizi dimi )
Tek izledigim dizi kardes payi. Baska film dizi felan isim olmuyor. Animeyi kucukken izlerdim tvde garip biseyaynen anime
sen öldü neresi güzel deme dedin ya
ben anime olmasına rağmen karakterlerin ölmesine ne ağladım demek istedim
bazı sonlar gidişatın daha iyi olmasını sağlar, farklı bir yön verir her zaman..
Gerçi jiraiya ölmeyeydi iyiydi ama neyse![]()
tavsiye ederim seviyorsan bu tür dizileri izle
gerçi yaklaşık 600 bölümahah
![]()
Tek izledigim dizi kardes payi. Baska film dizi felan isim olmuyor. Animeyi kucukken izlerdim tvde garip biseyakici degil telas oldumu adamin kafasina uc nokta koyuyolar duygusu belli oluyo. Ayrintiya girdim herlade. Ne bilim ben ya izlemiyomki
Neyse Sdn ahalisi herkese hayirli geceler. Pazar gunu sago kolo 24 tv ye konuk oluyor. Tum mf ye duyurulur![]()
Tesekkürler. Herkese Hayirli Cumalar. Allahin bizi bir an önce bu kötü olaylardan kurtarmasi dilegiyle.Günaydın herkese :clap:
Hayırlı cumalar [emoji3]
Zamanında üyelik ekranında açık denebilecek bir durum vardı. Bu zaman içinde kayıt olan üyelerimiz.
Merak etmeyin, yakında bu şekildeki üyelerimize bir güzellik düşünüyorum :devil2:
nasıl bi güzellik söylede bilelim
defalarca forum yazdım moderatörlere mail bile attım ama aşırının aşırı yoğun olduklarından bakamadılar galiba.İşleri çok herhalde![]()
http://forum.shiftdelete.net/verify.php
Bu Linkten hesabını doğruladığın zaman üyeliğin düzelecektir.![]()
Su klavyenin benim yerime kelimeleri duzeltmesinden biktim. Her mesaji duzenlemek zorunda kaliyorum