Buğra Y.
Profesör
Ben de var ya sevinmiştim tanıdığım iyi bir battlefield oyuncusu oldu da beraber video falan çekip youtuber oluruz diyeInternet fenomeni oldum ondandir![]()

Ben de var ya sevinmiştim tanıdığım iyi bir battlefield oyuncusu oldu da beraber video falan çekip youtuber oluruz diyeInternet fenomeni oldum ondandir![]()
O taraflarda mi oturuyorsun? Hep offroad etkinligine gitmek istemisimdir.
Garanti süresi genelde 30 iş günü oluyor. 27 günde falan gelirdir.benim dark evo m7220 de mefta oldu işe yaramaz gibi gözüken işe yar bişeymiş...
servisten kaç günde gelir acaba? şarş girişi bozuldu...
benim dark evo m7220 de mefta oldu işe yaramaz gibi gözüken işe yar bişeymiş...
servisten kaç günde gelir acaba? şarş girişi bozuldu...
N11'in 5 tl lik indirimi sadece mobil alışverişlerde geçerli diyor ne demek bu? Mobilden mi satın alma yapıcaz? Yakında bir kulaklık alacağım 11 TL'lik yeni üye indirimi ve 5 TL'lik indirimi kullanabilir miyim? @oslun abi sen iyi bilirsin.
Rihanna'nın da fotoğrafları yeni sızdı millet. :devil:
Gerçi 3-4 sene önce Chrisle kavgasından sonra bi kaç resmi sızmıştı ama bu yeni sızanlar enfes..
Tamamdır abi teşekkürler.5 TL'lik kodu kullanmak için dediğin gibi alışverişi mobil cihazdan yapmak gerekiyor. 11 TL'lik indirimle 5 TL'lik indirim maalesef birleşmiyor.
Bana biri kampanyada SSD bulabilir mi ben bulamadımda 64 gb ve üstü olsun yazma çizme hızı farketmez bıktım ben şu bad sectörlerden artık gerçekten işin suyu çıktı
Benim bad sektor hataları geri döndü, oyunlarda donmalarım devam ediyor bilgisayarcı ile konuştum kesinlikle hdd'den alakalı dedi bende sdd almayı düşünüyorum 200tl civarına şu samsung'un var ya bakalım.
Onları alınca oyunlarda %30 performans artışı oluyormuş diye okudum minimum ve donma sorunlarım düzelecekmiş süper.
Aslında oyunda performans konusunda sıkıntım yok ama donma var ve bu donmayı düzeltmek için hdd veya sdd şartsa 2 ci el hdd almayı düşünüyorum 75 tlye 250gb ama bad sektor hataları falan devamlı cıkıyormuş yani bilgisayarcı ile konustumda bende dedi internet kafemde sdd kullanıyorum bad sektor sorunum falan olmuyor demişti yani sdd şart anlaşılan bakalım.
Aynen öyle şart oldu resmen. Sen halledebildin mi mesaj attım sana halledelim diye sen dönmedin bana
Sen ağzının tadını biliyosun :lol: :lol: