Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Türkiye'de güzel şeyler de oluyo.
Az önce yaya geçidinde beni geç farkedip durmayan sürücü özür dileyerek geçti :)
bizim eleman böyle durumda adama öyle küfürler ediyor ki adam kıpkırmızı oluyor nasıl kaçacağını bilemiyor bazen taş filan da atabiliyordu bunu izmir'de yapıyor hemde...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Moderatörlerin cogu yok. Kesin 502 Bad Gateway hatasiyla ugrasiyorlardir :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Forumda çalışma vardı sanırım. Öğlen saatlerinden beri daha yeni girebildim.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Herkese Selam,
Sabah itibari ile 502,504 tüm hataları almış bulunmaktayım şuan girebildik :laugh:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Screenshot_2014-09-18-20-31-28.png

rağmetli bu ekran görütüsünü aldıktan sonra onu kaybettik dark evo m7220 şarj olmuyor artık ve sadece burası sorun yaşamıyor kanal d bunu veriyordu yayın saatinde...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Çok çok ağır çalışıyor forum bu seferde bu dahada sıkıcı.=)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
BIKTIM ŞU turkcellDEN !
Gece gece 5 lira geçirdi 700 küsür KB kullandık diye. İsteyerek kullansam neyse derdim de ...
Geçecem artık vodafone'a.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
BIKTIM ŞU turkcellDEN !
Gece gece 5 lira geçirdi 700 küsür KB kullandık diye. İsteyerek kullansam neyse derdim de ...
Geçecem artık vodafone'a.
Turkcell müşteri hizmetlerini ara, benden 5 lira aldığınız için hattımı değiştireceğim de :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de yeni aktif olabildim :D bakalim arkadaslar sorun çözülür yakin zamanda inşallah

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
1-2 Hafta önce gine böyle yapmıştı sabretmiştim ama her şwy gibi sabrın da bir sınırı var. Bugüne kadar sabrettim YETER bu kadar.
vodofone daha kötü axess ile otomatik tl yükleme yok kanser eder ve b sınıfı lisansı seni daha çok kanser eder ...
bu gün türsatçıların kulakları ne çınladı herkes sövüyor onları...

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
vodofone daha kötü axess ile otomatik tl yükleme yok kanser eder ve b sınıfı lisansı seni daha çok kanser eder ...

Reklam değil; şeffaflıkta ve müşteri memnuniyetinde Vodafone fark atar. Evet, kredi kartıyla otomatik tl yüklemesi yok ancak sitesinden elle kolayca yapılabiliyor. Onun haricinde görüşme kalitesi 3G vs. kötü denecek durumda değil. En önemlisi kafan karışmıyor; hesabını biliyorsun.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Babam il dışında gelsin de bi taşıcam vodafone'a hat babamın üstüne o yüzden taşıyamıyorum. Ablam geçti turkcellden vodafone'a çok memnun . Şuanlık fatura kısmıyla babam ilgileniyor o yüzden axess ile otomatik ödeme şuanlık beni ilgilendirmiyor. :)

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bugün kafayı yıyecektım... ios reklam yazılımı nedir ya. Cok sukur kurtuldum ama Allah kımseye gostermesin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Reklam değil; şeffaflıkta ve müşteri memnuniyetinde Vodafone fark atar. Evet, kredi kartıyla otomatik tl yüklemesi yok ancak sitesinden elle kolayca yapılabiliyor. Onun haricinde görüşme kalitesi 3G vs. kötü denecek durumda değil. En önemlisi kafan karışmıyor; hesabını biliyorsun.
bana hitap etmiyor axess'im ek ve veren kendi numarasını girmiş öyle tl yüklemem mümkün değil zaten evede sokmaz kardeşim vodofone'a gıcık.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
mesajlara koptum genc trcl boylemı mesaj atıyor :D ılk defa gordum belkıde bizim yasımız gecmıstır :D :D okurken gulmekten oldum resmen gece gece ios faciasından sonra iyi geldi sagol :D
Servisin adı GENCAVER . Sadece gençturkcelllilere hizmet veriyor.
Şuan cevap bekiliyorum. Birazdan 1-2 resim daha atacam :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
@cansermo; Can sıkıntısına iyi gelir o yaw :D nasıl bağlanıcaz ona kaça yolluyoruz mesajı :laugh:

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alakasız mantıksız sorulara gene klasık cevap verıyor :D ben ne soruyorsan oyle konusuyor sandım :D bellı cumle haznecıgınden cevap verıyormus :D ama komedi...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
@cansermo; Can sıkıntısına iyi gelir o yaw :D nasıl bağlanıcaz ona kaça yolluyoruz mesajı :laugh:
Eğer gençturkcelli isen faydalanabiliyorsun. 4362 ye mesaj atarak kullanabiliyorsun. Aylık 15 mesaj hakkın var eğer 15 mesajı aşarsan 15+ her mesajına 40 kuruş alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...