Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
İstersen özelden açıklayayım ama ben 1 yıldır para vermiyorum internet pakedine :mrgreen:
Ben de istiyom ben de

İstersen özelden açıklayayım ama ben 1 yıldır para vermiyorum internet pakedine :mrgreen:
Vikings; Bunların isimlerini not alayım sipariş vericem bulgaristanda marketlerde mi bulunur sadece ? yanlış anlamayın. bunlar islama uygun mu kesimi vs. hocam.
Ben de istiyom ben dehadi bakalım iOS 8 15 dakika sonra yayınlanacak inşallah beni iOS 7 gibi hayal kırıklığına uğratmazsın.
IOS 8 Gelmiştir, tüm kullanıcılara hayırlı olsun.
![]()
IOS 8 Gelmiştir, tüm kullanıcılara hayırlı olsun.
![]()
Bilemem neden böyle dediğini, telefonunuzda boş 2GB yer varmı? yoksa bi 2GB yer açın bakın oluyormu?
La gidin nerde yaşıyosanız orda kesin şu kurbanınızı. Birde wallbase ye giremeyin sadece ben miyim; site bomboş hiçbişey yok sadece beyaz bi ekran var.
La gidin nerde yaşıyosanız orda kesin şu kurbanınızı. Birde wallbase ye giremeyin sadece ben miyim; site bomboş hiçbişey yok sadece beyaz bi ekran var.
herkes yalnızlıktan şikayetçi ama yakınlaşmaya çalışıldığı zaman bi egolar bi tafralar
wallbase kapandı mı şimdi inanamıyorum
nasıl çok fark varmı cidden performans açısından arkadaşa, söyliyim yapmasın güncellemeIOS7 ip4 ü IOS8 ip4S i bitirdi gibi..
nasıl çok fark varmı cidden performans açısından arkadaşa, söyliyim yapmasın güncelleme
Bizim arkadaşa söyledim dün akşam güncellemiş geçişler baya yavaşlamış performansı da düştü diyodu o da 7.1.2 ye döner muhtemelennasıl çok fark varmı cidden performans açısından arkadaşa, söyliyim yapmasın güncelleme
arkadaşıma ulaşmaya çalışayım diyimki yükleme bekle biraz.Bizim arkadaşa söyledim dün akşam güncellemiş geçişler baya yavaşlamış performansı da düştü diyodu o da 7.1.2 ye döner muhtemelen
wallbase kapandı mı şimdi inanamıyorum