Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Vikings; Bunların isimlerini not alayım sipariş vericem bulgaristanda marketlerde mi bulunur sadece ? yanlış anlamayın. bunlar islama uygun mu kesimi vs. hocam.

Şöyle anlatmak gerek bunlardan çok çeşit var ben size özel mesaj ile isimlerini ve hangi marka alıcağınızı yazarım.

Bazı karışıklarda domuz oluyor evet benimde yediklerimde karışıklarda yani domuz var, domuz olmayan karışık islama uygun olanlarda var.

Zaten bunları bulgaristanın turistik yerlerinden alıyorsunuz o yerlerde çok müslümanlar var araplar falan kaynıyor oralar o yüzden çok önem veriyorlar bu domuz etini ayırmaya, ben size bilgi alırım eğer babamın aklında varsa sorarım isimlerini size yazarım özel mesaj ile onlardan sipariş verirsiniz.

Bide söylersiniz sert olanların yani etin sert olanlarının baharat tadı mükemmeldir çiğnemesi birazcık zordur yumuşaklara göre ama yinede gayet yumuşaktır, yumuşakların baharatları daha azdır böyle ekmek arası veya tost yapmaya uygundur meze olarakta kullanılıyor cidden her ikiside güzeldir, hem sert hemde yumuşak siparişi verdirin hepsinden tatmanızı öneriyorum :)

Kebabçeta sipariş vermeyi unutmayın oda mükemmel köftedir, Türkiyenin en iyi köftesinin Bulgaristan versiyonunu düşünün :)

Not: Büyük marketlerden alın veya sipariş verdiğiniz kişi alsın, büyük marketlerde hele turistik bir yerse ingilizce bilen elemanlar çalıştırıyorlar onlara izah eder sipariş veren kişi domuz olmayandan aldırabilirsiniz, karışıkta alın sadece dana eti olanda alabilirsiniz yani bir çok hayvana özel et var yani sadece domuz var sadece dana var gibi.

Kaşarıda çok ünlüdür cidden kaşarı mükemmeldir öneririm, ve aşırı ucuz ben geçen evde kimse yok diye bakkala gittim küçücük kaşar kestirdim 10TL aldı benden, orda 15 levaya ben bir fırın ekmeği dolduracak kaşar alıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de istiyom ben de :) hadi bakalım iOS 8 15 dakika sonra yayınlanacak inşallah beni iOS 7 gibi hayal kırıklığına uğratmazsın.

İllegal bir şey olduğu için önermiyorum, her şeyi yapabiliyormuşunuz film falanda izliyormuşsunuz ama önermiyorum ben yinede illegal sonuçta.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
IOS 8 Gelmiştir, tüm kullanıcılara hayırlı olsun.
10649927_10205120744047054_1852461722071364538_n.jpg

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

kardesim ben yuklucem ama 5.7 yer istiyor ve alanım yok hep gerekli uygulamalar var bende, nasıl yer acabiliriz yardım edermisin.

kardesim ben yuklucem ama 5.7 yer istiyor ve alanım yok hep gerekli uygulamalar var bende, nasıl yer acabiliriz yardım edermisin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
5.7 GB yermi istiyor yoksa benmi yanlış duydum? 5.7 GB güncellememi olurmuş sanırım bir yanlışlık yapmışsınız yazarken?

Eğer cidden o kadar bir güncelleme boyutu varsa yapıcağınız şey fotoğraflarını videoları müzikleri falan bilgisayara aktarıp telefondan silmek, güncellemeyi indirdikten sonra yüklüyor ve yeriniz tekrar açılıyor geriye atarsınız.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bilemem neden böyle dediğini, telefonunuzda boş 2GB yer varmı? yoksa bi 2GB yer açın bakın oluyormu?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Vikings; Tamam Mesaj yollarsınız zahmet olmazsa. Genelde yol üstünde alıyor arkadaş. Türkler var orada tesislerde oradan alıyor o yüzden öyle türk markası ama ben genede güvenmedim doğrusu çok ucuz gerçekten.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
La gidin nerde yaşıyosanız orda kesin şu kurbanınızı. Birde wallbase ye giremeyin sadece ben miyim; site bomboş hiçbişey yok sadece beyaz bi ekran var.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkes yalnızlıktan şikayetçi ama yakınlaşmaya çalışıldığı zaman bi egolar bi tafralar

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177

Kapandıysa kötü olur harbi üzülürüm cidden.

herkes yalnızlıktan şikayetçi ama yakınlaşmaya çalışıldığı zaman bi egolar bi tafralar

İnsanlar yalnız olduklarını anladıklarında iyi kalpli olmaya başlarlar; demişti Fairy Tail den Mirajane ablamız. Ama ben yalnızlığı seviyorum; dışardayken arkadaşlarımla eş-dostla gezeyim tozayım ama evde yalnız olayım istiyorum ya da evlenirsem karımla çoluk çocuğumla. İkincisi akrabalarımın olduğu bi yerde de yaşamak istemiyorum. Sürekli çok biliyomuş gibi öğüt verip; biz şöyleydik böyleydik demeleri sinirimi bozuyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kış geldi sonunda kış benim mevsimim ya o kadar mutlu oluyorum ki kışın böyle asosyal yaşayayım istersem her geçirdiğim dakika bana mutluluk huzur yaşama sevinci veriyor. Yazdan nefret ediyorum sıcaktan uyunmuyor dışarıda gezilmiyor nefes alamıyorum daralıyorum. Ben soğuk bir ülkeye mi taşınsam ne yapsam daha askerlik yapmadık sıcak bir iklime düşersem vay halime mecbur bedelli yapıcam yoksa psikolojim kaldırmaz 5 ay sıcakta şu askerlik hep kafamda bi türlü atamıyorum

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Lady Gaganın biletleri satılmadı / Artflop vs. diyen trollere duyurulur
16 Eylülde İTÜ Stadyumundaki konseri 30 bin kişi izledi :dirol:
Ee Lady Gaga farkı :tt1:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nasıl çok fark varmı cidden performans açısından arkadaşa, söyliyim yapmasın güncelleme

ios 7.1.2 performansı neyse 4s'de ios 8'de o aynı. Ben geçtim bi sıkıntı yaşamadım halen, arkadaşında korkmadan geçsin bir şey olursa geri dönebilir 7.1.2'ye imzalar açık.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
nasıl çok fark varmı cidden performans açısından arkadaşa, söyliyim yapmasın güncelleme
Bizim arkadaşa söyledim dün akşam güncellemiş geçişler baya yavaşlamış performansı da düştü diyodu o da 7.1.2 ye döner muhtemelen

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sonunda foruma girebildim son zamanlarda eziyet oldu benim için

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aynen büyük bi sıkıntı var forumda, oluyoduda 2 gündür aşırı derecede bişeyler var.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hep icloud zede ünlüler yüzünden o konu açıldı mundar oldu site...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Türkiye'de güzel şeyler de oluyo.
Az önce yaya geçidinde beni geç farkedip durmayan sürücü özür dileyerek geçti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...