Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yahu bi yazdığımı oku, sonra cevap ver. Boş muhabbete girme her yerde.
sana demiyorum beleşçiye o konu kapalı oraya yazamam ve embesil türkcell turkcelltv+ hesabımı askıya aldı hala düzeltmedi sadece windows uyumlu yaptılar birde...
EkrenGoruntusu-30.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
mtu olayı gerçek ama modemin de buna uygun olması gerek çünkü ttnet uyanmış olaya yemez yeni modemler...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yokmu bu akk nin çözümü. torrentten dosya indiriyodum. anında hız düşürdüler. üstüne şu saçma yandex reklamı çıkmaya başladı.
Ücretsiz bir çaresi yok, eğer süperonline kullanıcısı isen 5 tl ye 24 saat boyunca 100mbps hız veriyorlar akk etkilemiyor. Yüklü dosya indireceğim zaman alıyorum çok iyi tavsiye ederim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bizim odunluk yapmaz 3mbps iyimiş eskiden 2mbps kullanıyorduk sorun etmiyordun diyor ayıcık.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Biri çıkıp şu AKK kaldırmıyor veya bir düzenleme yapmıyor ki ! Para koparma Kanalları bunlar allah kahretsin ! 50Mbps internet versen neye yarar ?:cursing:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Biri çıkıp şu AKK kaldırmıyor veya bir düzenleme yapmıyor ki ! Para koparma Kanalları bunlar allah kahretsin ! 50Mbps internet versen neye yarar ?:cursing:
hep btknın çikolata(ankara usulu çeşmeden akanı) yemesinden yoksa dünyada akk yok.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Usta işlemci soketindeki 2 iğne kırıldı diğerleri sağlam onları kuyumcu lehimler mi ne yapmamız lazım bi akıl versene bize. Normalde açması lazım ama soketin en iç tarafındaki bölüm iğnesi kırılmış çöpe gitmesin zavallı

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
hep btknın çikolata(ankara usulu çeşmeden akanı) yemesinden yoksa dünyada akk yok.

Açıkcası bu konuda net bilgim yok. Acaba sistemlerin verimli çalışmasından dolayımı bu zıkkım "AKK" var ? Bu tarz saçma söylemler duymuştum ortalıkta.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
@ConfickerBelasi Usta işlemci soketindeki 2 iğne kırıldı diğerleri sağlam onları kuyumcu lehimler mi ne yapmamız lazım bi akıl versene bize. Normalde açması lazım ama soketin en iç tarafındaki bölüm iğnesi kırılmış çöpe gitmesin zavallı
rica edersen belki lehimler tv tamircisi de lehimleyebilir deliklere ince tel sok ucunu parmağnla hissedeceğin kada kalacak şekilde kes belki temas eder.
amd fx pin tamiri.
[video=youtube;EdDccsbv5hA]http://www.youtube.com/watch?v=EdDccsbv5hA[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Açıkcası bu konuda net bilgim yok. Acaba sistemlerin verimli çalışmasından dolayımı bu zıkkım "AKK" var ? Bu tarz saçma söylemler duymuştum ortalıkta.
ttnet ilk kurulduğunda alt yapı kötüymüş lübnanlıya satıklarında kayda değer hiç birşey yapmamışlar bu ve yurt dışı bağlatı muhtemelen hala ilk taktıkları optiklerde buda günümüz için zayıf olabilir ondan olabilir sistemlerine güvenmiyorlar yada milletin aşırı internet ile ahlakının bozulmasnı engellemek için ...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
10 liralık iş yaptırıp 100 liralık hava yapma huyu başka millette de var mı acaba?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Paypal yeterli. Ben dealextreme den alışveriş yaptım.

Ben mp3 player sipariş vermiştim uzun zaman önce daha doğrusu arkadaşımla beraber 10$ paypaldan parayıda aldı. ürün gelmedi 10-15 gün geçti gelmedi parada gitti. öyle hava yolu takip kodu vs vermişti yanılmıyorsam. ilk ve son olmuştu. gene böyle birşey yapıcam ama çekiniyorum. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings biraz önce kapattığın bir konuda açıklama yapmışsın ama yanlış olmuş sanki. Discovery hariç demişsin, discovery de dahil diyecektin herhalde.
u0wJyZc.png

Evet kapattığım konunun sahibi özel mesaj attı onada izah edip mesajımı düzenledim bir an öyle yazmışım sanırım pardon :)

@Vikings Facebook'un çok güzelmiş gerçekten yok yok :)

Hangi şeylerden bahsediyorsun :D içkilermi :mrgreen:

https://www.facebook.com/RoyaLDeviL...0203431269571248.1073741826.1497810794&type=3 :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Vikings; Nevale sağlam :) Peynirle,sucukla,meze ile nasıl gidiyor absolut hiç denemedim .Genelde kuruyemiş,cips şeklinde takılıyorum. :flowers:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Elimde 2006 model modem var (araba gibi oldu :) ) bunda mtu şeysini yapsam dosyayı indirip yeni modemi taksam nolur. daha doğrusu olurmu

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Bu kim abi :D ben o değilim :mrgreen: benim sosyal medyada fotoğrafımı bulamazsın zaten 1 tane var oda modaratörlerin gördüğü yerde tanışma kısmı modların :)

Vikings; Nevale sağlam :) Peynirle,sucukla,meze ile nasıl gidiyor absolut hiç denemedim .Genelde kuruyemiş,cips şeklinde takılıyorum. :flowers:

Çok çok iyi gidiyor, zaten çoğu Bulgaristan salam sucukları oralarda böyle gidiyor bende öyle alıştım inan çok süper oluyor ama Türkiyede ki salamla sucukla asla denemeyin pişman olursunuz o sucuklar ve salamlar sosisler kızartılmıyor direk kesip yiyorsunuz ama Türkiyede ki salamlar sosisler sucuklar kızartılıyor o yüzden gitmiyor, zaten bu kadar meze olunca ister istemez uzatıyorsunuz keyfinizi bu yüzden Türk sucuklarının yağları falan donuyor çok kötü oluyor ama bu salamlar sucuklarda böyle sorun olmadığı için ve tadıda kat kat iyi olduğu için saatlerce masada duruyor :mrgreen:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yok demişsiniz ancak böyle bir şey var :mrgreen:

İnternet paketi almadan veya wifiye bağlanmadan nasıl internet kullanıcaz telefondan? mesela dışarıdayım?

Mantıken böyle bir şeyin mümkün olucağını sanmıyorum sonuçta internetten bahsediyoruz, eğer bedava internet diye bir şey olsaydı tüm operatörler internet paketi satamazdı :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
İnternet paketi almadan veya wifiye bağlanmadan nasıl internet kullanıcaz telefondan? mesela dışarıdayım?

Mantıken böyle bir şeyin mümkün olucağını sanmıyorum sonuçta internetten bahsediyoruz, eğer bedava internet diye bir şey olsaydı tüm operatörler internet paketi satamazdı :D
İstersen özelden açıklayayım ama ben 1 yıldır para vermiyorum internet pakedine :mrgreen:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Vikings; Bira ile beraber kaşar peyniri yediğimiz oldu. sucuk vs. vodka ile hiç denemedim bir arkadaşım bulgaristan'dan "EfePaşa" diye sucuk getirmişti yağından mı bilmiyorum yiyemedim. birazda tribe girdik hani dışardan gelmiş bilmiyoruz vs. diye ama peynir vs. çok güzel bir arkadaşımız avrupadan kaşar getirmişti polonyadan süperdi. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] EfePaşa'yı ilk defa duyuyorum benim yediğim bu işte oranın salamı sucuğu bu oluyor;

Lukanka diya geçer.

Lukanka.jpg

Lukanka_2.png

İstersen özelden açıklayayım ama ben 1 yıldır para vermiyorum internet pakedine :mrgreen:

Peki bekliyorum özel mesajı bakalım nasıl beceriyormuşsun :mrgreen:

[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] Bide bunların en güzeli karışık olanlardır inanılmaz süper tadı var ama sadece dana eti falan olanlarda var fakat en iyisi karışıkları.

Bide köftesi vardır bu köfte;

Üzerine tanımam.

kebap%C3%A7e_253668.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Vikings; Bunların isimlerini not alayım sipariş vericem bulgaristanda marketlerde mi bulunur sadece ? yanlış anlamayın. bunlar islama uygun mu kesimi vs. hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...