Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Beyler skyrim steam de 5 dolar söylemesi 

Beyler skyrim steam de 5 dolar söylemesi![]()
Skyrim suan bende 15 Euro, legendary edition ise 30 Euro. Yanlis bakmis olmayasin![]()
Sönük star işte dünya starlarına laf atarak gündeme gelmeye çalışıyor :lol:niran ünsal fena takmış kafayı cart curt ediyor sahne şovuna...
sağne şovu yapacak cesareti yok ondan kıskanıyor.Sönük star işte dünya starlarına laf atarak gündeme gelmeye çalışıyor :lol:
LittleMonsters Turkey ailesi kendisiyle Twitter da özel olarak ilgileniyorlar :devil2:
Resmi acıklama yapıldımı?Microsoft, Mojang'ı satın almış :scared:
Resmi acıklama yapıldımı?
Simdi gordumEvet. minecraftforum.net 'e bakabilirsin. Ayrıca SDN'ye de haber girilmiş: http://forum.shiftdelete.net/sdn-ha...microsoft-minecraft-studios'i-satin-aldi.html
mic check sizin pvp kapalı olan pvp serverına ne oldu![]()
Nerede bu? Denicemİlk defa boyle bir oyun gördüm hayret iphone 5 s beats kulaklik galaxy s4 veriyor bu nasil is![]()
![]()
Tabi almasi imkansizdir orasi ayri 1 tl![]()
eksik adres bilgisi nedenini bahane ederler...Teslim edilemeyen kargoymuş; şubesinin karşısındaki 12 katlı binayı bulamayan arastan sonra getirmediği kargo için teslim edilemeyen diyen mng yi de gördük.
Sen evde yokken getirmişlerdir demeyin; akşama kadar evdeydim sırf kargo gelecek diye. Evi bulamadınız madem telefon edin. O da yok. Bakalım yarın en saçmalayacaklar.
İşler yolunda gitti mi ?Dün duş aldım uyudum işe gidicem erkenden çavuşta gece rahat durmamış ben uyurken gelde kafayı yeme. İlk defa cenabet gittim işe valla geç kalmaktan iyidir öğle arası gelsinde çıkayım bi duş almaya cenabet gezmekte tribe sokuyormuş adamı
Dün duş aldım uyudum işe gidicem erkenden çavuşta gece rahat durmamış ben uyurken gelde kafayı yeme. İlk defa cenabet gittim işe valla geç kalmaktan iyidir öğle arası gelsinde çıkayım bi duş almaya cenabet gezmekte tribe sokuyormuş adamı
Dün duş aldım uyudum işe gidicem erkenden çavuşta gece rahat durmamış ben uyurken gelde kafayı yeme. İlk defa cenabet gittim işe valla geç kalmaktan iyidir öğle arası gelsinde çıkayım bi duş almaya cenabet gezmekte tribe sokuyormuş adamı