Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
saat dokunmatik arkadaşlar

çeşit çeşit kordonlarla gelmesi her zevkin ihtiyacını karşılar

zsh0156.jpg

zsh0271.jpg

zsh0262.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ben ikisini birden alamam da belki 5s + iWatch olabilir

IWatch değil AppleWatch! Bu arada saat sadece IOS ile değil diğer işletim sistemleriyle çalışacakmış deniyor. Ama emin değilim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben ikisini birden alamam da belki 5s + iWatch olabilir

IWatch değil AppleWatch! Bu arada saat sadece IOS ile değil diğer işletim sistemleriyle çalışacakmış deniyor. Ama emin değilim.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9

Tamam kızma ya :D iyi ben 5s bi de Apple Watch alcam heralde 6 ile Apple Watch almama asla izin vermezler :D

Tamam kızma ya :D iyi ama ben 5s bi de Apple Watch alcam heralde :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Saat iki versiyonda çıkacak. Baylar ve bayanlar için. Yanlış almayın da...

Saat`ten müzikte dinliyebiliyorsunuz.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ya Apple ı bırakta canım feci Tavuk Döner çekti bu saatte nerden bulabilirim :blink:

[h=1]502 Bad Gateway[/h]
nginx

[h=1]502 Bad Gateway[/h]
nginx

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet yorumları alalım. :D

Yeni iPhone 6,6 Plus'ı beğendiniz mi?

ve saati?

saatin 3 türü var ve desteklediği modeller yani android ve windowsphone da kullanılmayacak

zsh0386.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Saat türünün biri altından Arap işi yani. :D Saat 5 5C 5S 6 6Plus ile çalışacak

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Saatin fiyatı 349$ ve en erken 2015 yılında biraz bekleyecez. :(

ve o saat burda en aşağı 1000 tl olur demedi demeyin :lol:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Saat 349 Dolar etiket fiyatıyla 2015 başında satışa sunulacakmıış.

Saat 349 Dolar etiket fiyatıyla 2015 başında satışa sunulacakmıış.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
16 GB modeli 2300+ Fiyat etiketi ile çıkacak
Plus modeli ise 2600+ fiyat ile!

Bunlar galiba dalga falan geçiyorlar. İphone 7'de 3000+ dan çıkar ozaman.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Apple Lansman`ınını da bitirdik. :D Lansmanda en çok AppleWatch işe yarardı.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet yorumları alalım. :D

Yeni iPhone 6,6 Plus'ı beğendiniz mi?

ve saati?

saatin 3 türü var ve desteklediği modeller yani android ve windowsphone da kullanılmayacak

zsh0386.jpg
Normali beğenmedim ama plus güzel olmuş. Asıl beğendiğim nokta ise İwatch. Bu arada standartları apple belirler falan demen komik olmuş. Nfc, open gl, wifi ac yeni gelmiş. Bunları görmemek için kör olmak lazım demişsin. Apple çok kaliteli bir marka ama körü körüne savunmak neden anlamış değilim. Para mı veriyolar,sonraki telefonu bedavı mı yolliyorlar sana. Bilgilerini insanlara objektif aktarman dilegiyle..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Normali beğenmedim ama plus güzel olmuş. Asıl beğendiğim nokta ise İwatch. Bu arada standartları apple belirler falan demen komik olmuş. Nfc, open gl, wifi ac yeni gelmiş. Bunları görmemek için kör olmak lazım demişsin. Apple çok kaliteli bir marka ama körü körüne savunmak neden anlamış değilim. Para mı veriyolar,sonraki telefonu bedavı mı yolliyorlar sana. Bilgilerini insanlara objektif aktarman dilegiyle..

İnsanları yanlış yönlendirdiğim bi post gösterebilir misin? Ben insanlara yanlış bilgi vermiyorum. NFC,Wifi AC yeni geliyor bu konu hakkında bir şey mi dedim? En basitinden size örnek verim 64 bit işlemci. Bilin bakalım ilk kim uyguladıda diğerleri daha yeni 64 bit desteğine kavuşacak? Çift flaş? Yada daha büyüğü tasarım anlamında.

beforeandafteriphone.jpg

Bilip bilmeden konuşmak kolay.

İnsanları yanlış yönlendirdiğim bi post gösterebilir misin? Ben insanlara yanlış bilgi vermiyorum. NFC,Wifi AC yeni geliyor bu konu hakkında bir şey mi dedim? En basitinden size örnek verim 64 bit işlemci. Bilin bakalım ilk kim uyguladıda diğerleri daha yeni 64 bit desteğine kavuşacak? Çift flaş? Yada daha büyüğü tasarım anlamında.

beforeandafteriphone.jpg

Bilip bilmeden konuşmak kolay. Biraz beklerseniz bi sonraki akıllı saat üreticilerinin yeni apple'ın saatinden nasıl etkilenceklerini(özellikle samsung,lg) ve aynı şekilde iphone 6-plus'ı kopyalıyacaklarını görüceksiniz. ios olayına girmiyorum android L birebir ios 7 çakması bi işletim sistemi.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim kusura bakma ama şu forumda 100 kişiye sorsan 100 kişi de senin Apple'ı körü körüne savunduğunu söyler. Bilgini objektif kullanman dileğiyle tekrar söyliyeyim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Forum cidden çok yavaş tapatalk ise işkence..
Bence paraya kıyıp 6 yerine 6 plus alınmalı abi koydun mu ikisinede koyucan bunu her marka için söylüyorum ois ve safir ekran küçümsenecek eksikler değil. Ve 2600+ fiyat biz fakirlere göre değil :D paralel G2 ile devam :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim kusura bakma ama şu forumda 100 kişiye sorsan 100 kişi de senin Apple'ı körü körüne savunduğunu söyler. Bilgini objektif kullanman dileğiyle tekrar söyliyeyim.

Bilgimi objektif yönde kullanmadığım bi post yada yanlış bilgi verdiğim bi post gösterebilir misin? Apple ürünlerini savunurum evet,çünkü memmunum kullandığım üründen. Sende biraz bilgili olsan Apple'ın yön verdiğini rahatlıkla görürdün ama neyse daha fazla tartışamıcam.

Bilgimi objektif yönde kullanmadığım bi post yada yanlış bilgi verdiğim bi post gösterebilir misin? Apple ürünlerini savunurum evet,çünkü memmunum kullandığım üründen. Sende biraz bilgili olsan Apple'ın yön verdiğini rahatlıkla görürdün ama neyse daha fazla tartışamıcam.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Sdn yavaşsın kuzum ya. Adil kullanım kotası dolmuş internet gibisin hiç çekilmiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...