Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
ben ikisini birden alamam da belki 5s + iWatch olabilir
Tamam kızma yaIWatch değil AppleWatch! Bu arada saat sadece IOS ile değil diğer işletim sistemleriyle çalışacakmış deniyor. Ama emin değilim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
IWatch değil AppleWatch! Bu arada saat sadece IOS ile değil diğer işletim sistemleriyle çalışacakmış deniyor. Ama emin değilim.
Tamam kızma yaIWatch değil AppleWatch! Bu arada saat sadece IOS ile değil diğer işletim sistemleriyle çalışacakmış deniyor. Ama emin değilim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
IWatch değil AppleWatch! Bu arada saat sadece IOS ile değil diğer işletim sistemleriyle çalışacakmış deniyor. Ama emin değilim.
Normali beğenmedim ama plus güzel olmuş. Asıl beğendiğim nokta ise İwatch. Bu arada standartları apple belirler falan demen komik olmuş. Nfc, open gl, wifi ac yeni gelmiş. Bunları görmemek için kör olmak lazım demişsin. Apple çok kaliteli bir marka ama körü körüne savunmak neden anlamış değilim. Para mı veriyolar,sonraki telefonu bedavı mı yolliyorlar sana. Bilgilerini insanlara objektif aktarman dilegiyle..Evet yorumları alalım.
Yeni iPhone 6,6 Plus'ı beğendiniz mi?
ve saati?
saatin 3 türü var ve desteklediği modeller yani android ve windowsphone da kullanılmayacak
![]()
Normali beğenmedim ama plus güzel olmuş. Asıl beğendiğim nokta ise İwatch. Bu arada standartları apple belirler falan demen komik olmuş. Nfc, open gl, wifi ac yeni gelmiş. Bunları görmemek için kör olmak lazım demişsin. Apple çok kaliteli bir marka ama körü körüne savunmak neden anlamış değilim. Para mı veriyolar,sonraki telefonu bedavı mı yolliyorlar sana. Bilgilerini insanlara objektif aktarman dilegiyle..
Normali beğenmedim ama plus güzel olmuş. Asıl beğendiğim nokta ise İwatch. Bu arada standartları apple belirler falan demen komik olmuş. Nfc, open gl, wifi ac yeni gelmiş. Bunları görmemek için kör olmak lazım demişsin. Apple çok kaliteli bir marka ama körü körüne savunmak neden anlamış değilim. Para mı veriyolar,sonraki telefonu bedavı mı yolliyorlar sana. Bilgilerini insanlara objektif aktarman dilegiyle..
Kardeşim kusura bakma ama şu forumda 100 kişiye sorsan 100 kişi de senin Apple'ı körü körüne savunduğunu söyler. Bilgini objektif kullanman dileğiyle tekrar söyliyeyim.
Kardeşim kusura bakma ama şu forumda 100 kişiye sorsan 100 kişi de senin Apple'ı körü körüne savunduğunu söyler. Bilgini objektif kullanman dileğiyle tekrar söyliyeyim.
Ben sizin tartışmalarınızda 2 paket bitiriyorum
Ben sizin tartışmalarınızda 2 paket bitiriyorum![]()
Ben sizin tartışmalarınızda 2 paket bitiriyorum![]()