- Reaksiyon puanı
- 16,126
emachine acer'ın modeli değil mi? 275liraya buldum bunun bir notebook modelini kardeşim çakma deyip durdu...
2 saattir foruma giremedim. 502 bad gateway hatası alıyodum. çıldırcaktım nerdeyse.
Problem yok bende.Su an Play Storea telefonumdan baglanamiyorum benim gibi baglanamayan var mi?
aynenBu tapatalk ne lanet bisey
Diğer forumlarda bisi yok ,sdn de çok yavaş nedense.
Photoshop Cs6 ama google'a bak logo yapma programları diye. Onlar daha basit. Veya logo maker filan yazArkadaşlar basit bir logo yapıcamda hangi programı önerirsiniz. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] sen bu işlere yatkınsın önerin varmı![]()
Photoshop Cs6 ama google'a bak logo yapma programları diye. Onlar daha basit. Veya logo maker filan yaz![]()
Güzel güzelHocam photoshop cc ile yaptım bişeylogo olmadı ama yine güzel oldu gibi (ilk denemem
)
[/URL][/IMG]![]()
Hocam photoshop cc ile yaptım bişeylogo olmadı ama yine güzel oldu gibi (ilk denemem
)
[/URL][/IMG]![]()
Yerli sosyal paylaşım sitesi hazırlıyorum. Facebook'un aklını alıcam![]()
Benim arkadaşım Ahmet Enes yapmıştıKendi kodlamıştı süper bi şeydi bakın isterseniz papuaya.com eskiden sorunsuz du ama Database ile bi sorunu var sanırım şu an
Not: 14 yaşında yapmıştı ve sadece kod ile yapmıştı tasarımı falan herşeyi. DreamViewer mı ne o programın grafiksel kısmına hiç dokunmamıştı herşeyi html css php ile yaptı![]()
O yaşta helal olsun ama baktım şimdi site boş. Uzun bi zaman, emek ve tanıtım isteyen bi olay. Onlarca yerli facebook çıktı ama hemen hepsi kapandı. Ben kendim kodlamıyorum, kodlayıcı değilim, hazır kod sistemi kullanıyorum üzerine bişeyler katıyorum, kendim kodlasam işin içinden ççıkamam ve açana kadar yaşlanırım. Şuan bitti gibi bişey site açık, tanıtıma yakında başlarım, tutar yada tutmaz, bi deneyelim de gerisi Allah'tan![]()
Linki verin ilk üyeniz oluyım![]()
Bende öğrenmek istiyorumİlk üye deneme amaçlı bi kaç arkadaş oldu sağolsunlar, tam bitince atarım inşAllah![]()