Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bende bir çift dumbell var.Bu dumbell ile nasıl çalışacağımı soracaktım.Dumbell ayarlanabilir 20 kg.Birde gerçekten etkisi oluyor mu?
Dumbell ile bircok hareket yapabilirsiniz. Eger daha önceden bir spor gecmisiniz yoksa hafif kilo ve az hareketle baslayin. Internette dumbell ile yapilacak bircok hareket bulabilirsiniz. Dumbbell larinizin ayarlanabilir olmasi da cok iyi. Etkisinin olmasi sizin göstereceginiz performans ile dogru orantili. Hareketleri dogru yapmaniz, beslenmeniz, uykunuz cok önemli. En büyük etkenlerden birisi de sabir.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dumbell ile bircok hareket yapabilirsiniz. Eger daha önceden bir spor gecmisiniz yoksa hafif kilo ve az hareketle baslayin. Internette dumbell ile yapilacak bircok hareket bulabilirsiniz. Dumbbell larinizin ayarlanabilir olmasi da cok iyi. Etkisinin olmasi sizin göstereceginiz performans ile dogru orantili. Hareketleri dogru yapmaniz, beslenmeniz, uykunuz cok önemli. En büyük etkenlerden birisi de sabir.
Teşekkür ederim :) birde antremanları bir gün ara vererek yapıyorum :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kapının onunde asfalt calısması var. Gurultuyu siz dusunun .

sayk0tek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arka mahallede binaya beton döküyorlar nasıl döktülerse bizim camlara geldi hep

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Aman allahım androidim eskimiş [emoji12]

19a05e6719605d8c39c790066ffa72b5.jpg

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İnekden süt sağmayı bulan adamın,bulmadan önce inekle ne yapmaya çalıştığını merak etmişimdir.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yaz bitti ve henüz doğru dürst bir deniz sefası yapadık.:crying:

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şu online oyunları yabancı arkadaşlar bulup oynamak kesinlikle daha iyi türklerle oynanmıyorki be abi

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Oh ya şu zamana yolculuk mümkün diyen konu kapatılmış sonunda bence silinmesi lazım silin gitsin [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Androiddeki chrome ne ara güncellenmiş. Yeni tasarım ve biraz animasyonlar değişmiş.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Rüyamda g2 telefonum ekran sararmıştı , Üst taraf çatlamıştı çok tırstım :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ya benimki parça pinçik oluyor hep rüyamda sizinki sadece üst taraf çatlamışlar yine iyi :D ayrıca şu an kaç mesajım var benim biri yazabilir mi tapatalkdan giriyorum da şimdi hiç safari yi açamıcam :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Nasıl bir ruh halindeyseniz artık, rüyanızda parçalanıyor ürünleriniz. :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Rüyamda g2 telefonum ekran sararmıştı , Üst taraf çatlamıştı çok tırstım :D

Sen bide benim rüyaya bak
Apple bana ip6 gönderiyormuş TEST için :D
Kuzen de yanımda gelen paketi açıyoruz iki kutu çıkıyor. Kutuların boyutları birbirine yakın ama biri diğerinden az daha büyük. Heralde biri 4.7 diğeri 5.5 olan ip6 düşüncesiyle küçük olan kutuyu kuzene veriyorum ben 5.5 olanı kendime alıyorum. Hadi ilk benim kutuyu açalım diyoruz ve başlıyoruz açmaya bir de ne görelim ; kutudan ip6 uyumlu bir sürü kılıf jelatin tarzı şeyler çıkıyor ve hatta bazıları spidermanli barbieli felan :D :D diğer kutuyu açamadan da uyandım. Gine göremedim ip6 yı. Görseydim ilk sdn ye söylerdim kesin bilgi yayalım diye :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Çok sevdiğimiz telefonumuzu korumak için kılıf alan, hayatımızı korumak için orada duran emniyet kemerini takmayan bir milletiz...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bazen sadece şu forumdaki tek amacı Android konularına ve bazı üyelerin yorum yaptığı konulara trollük yapmaktan ileri gidemeyen , forumdaki üyeleri kışkırtmak suretiyle dolaylı ve bilinçli olarak buna sebep olan malum üyelere sadece gülüp geçiyorum
Kendilerini zaten kimsenin kaale almadıklarının farkında değiller sanırım
Zaten forumun huzurunu bozarak yeterince kendileri yeterince gözden düşmüşlerdir sanırım :dirol:
Öte yandan kendilerini muhatap almamamdandır ki ısrarlı bir şekilde söylemlerine devam ediyorlar
Kısacası acınacak haldeler.
Yaptığı trollüklerin hiçbirini en ufak bir şekilde dikkate almadığımı kendisine hatırlatmak isterim
Boşa uğraşıyosun :dirol:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
sarj aleti aşırı ısınıyorsa bunun kablodan dolayi olma ihtimali yuzde kactir ?

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar sorularımı hep buraya yazıyorum üzgünüm. Benim Samsung Galaxy Gio GT-S5660 bir telefonum var. Android sürümü 2.3.6 benim telefonumdan hem daha ucuz hem donanımı daha düşük olan Samsung Galaxy Pocket Neo adlı telefonun Android sürümü ise Android 4. Ben de Android sürümümü güncelleyebilir miyim? Sanıyosam Samsung, Galaxy Gio'ya bir güncelleme yayınlamadı OTA ya da Kies yoluyla ama bilen biri varsa paylaşabilecek mi?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar sorularımı hep buraya yazıyorum üzgünüm. Benim Samsung Galaxy Gio GT-S5660 bir telefonum var. Android sürümü 2.3.6 benim telefonumdan hem daha ucuz hem donanımı daha düşük olan Samsung Galaxy Pocket Neo adlı telefonun Android sürümü ise Android 4. Ben de Android sürümümü güncelleyebilir miyim? Sanıyosam Samsung, Galaxy Gio'ya bir güncelleme yayınlamadı OTA ya da Kies yoluyla ama bilen biri varsa paylaşabilecek mi?
O cihaza güncelleme verilmedi yapabileceğin şey custom rom yüklemek.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Su konu açıp da altina daha sonra üste çıksın diye up up up yazanlar,
Ne hale getirdiniz forumu. Birincisi forum dili Türkçe ikincisi uste çıkarmak gibi bir amacıniz varsa kaliteli bişey yazın yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...