Forumda son günlerde 502 bad getaway hatası alıyorum sorun ne ?
15 dk ya kadar bende giremedim foruma. anca şimdi girdim. online sayısı ne zaman 13.000 e yaklaşşa sunucuların kafa uçuyo.
Forumda son günlerde 502 bad getaway hatası alıyorum sorun ne ?
15 dk ya kadar bende giremedim foruma. anca şimdi girdim. online sayısı ne zaman 13.000 e yaklaşşa sunucuların kafa uçuyo.
Got the love you olmasın.Bugün Power Fm'de bir şarkı dinledim akşam bulurum diye not aldım telefona . "Got the follow , need the follow " gibi bir şey diyordu . Bu şekilde yazdım telefona. Allah kahretsin ki bulamıyorum şarkıyı !!
Hayır o değil. Benim dediğim şarkıda bir adam ile çocuklar şarkı söylüyorGot the love you olmasın.
Selam,
Samsung orjinal kulaklığı bozuldu.40-90 Tl arasında kulak içi kulaklık tavsiye edebilirmisiniz ? genel olarak elektronik müzik dinlerim. tavsiyelerinizi bekliyorum...
http://m.tekzen.com.tr/Home/ProductDetail/2128924 Şu kulaklığa bak bi
Geceleri, bu saatlerde, foruma erişimde problem oluyor...
Forum nedense tapatalkda çok yavaş çalışıyor hatta bununla ilgili konuda açtım duzelteceklerini söyledilertapatalkta giremiyorum buraya nedendir bilen var mı açılmıyor sayfalar bekliyorum bir saat
Başka tavsiye yok sanırım kulaklığın tasarımı harika ama hiç duymadım bu markayı kalite durumu nedir bilemiyorum araştırıcam teşekkürler![]()
Hayır o değil. Benim dediğim şarkıda bir adam ile çocuklar şarkı söylüyor
@ConfickerBelasi
Bugün teknosada inceledim bunu güzel fakat, ben şu kablosu düz olanlara kafayı taktım nedensevar mı tavsiye daha iyi değilmi
Ekli dosyayı görüntüle 9682
Bi oyunda server kurmak için port açmam lazım net hızıma etkisi olur mu ?
Ben tapatalk ön bellegini ve verilerini sıfırlayınca düzeliyortapatalkta giremiyorum buraya nedendir bilen var mı açılmıyor sayfalar bekliyorum bir saat
Yok yok o da değillykke li i follow riversbüyük ihtimal
Hocam philips yerine sony ex50 öneririm kullanıyorum çok memnunum kliksa da kulaklıklar baya ucuz bende ordan aldım![]()