Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
oks vardı bizim zamanımızda 465 falandı puan :)

eşit ağırlıkçılar için :)

Benim sayısalda sözel iyi yani. Birde puan düşükmüş lisenin Şimdi Fen Liseleri (devletin) 480, 465`le Konya`da Meram Anadolu Lisesi`ne girebiliyorsun. :)

Testler sayısalcı çıkarıyor. Ama ben sayısalda da sözelde de iyiyim. Eşit ağırlıkçı mı oluyorum? :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Jiraya abi helal olsun biz 50 aldk mı sahile kutlamaya gidiodk bende bu sene karı kızı kesip ders çalışasım var ama şu pc beni alıkoyuyo bi universteye kapak atm gerisi kolay :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Benim sayısalda sözel iyi yani. Birde puan düşükmüş lisenin Şimdi Fen Liseleri (devletin) 480, 465`le Konya`da Meram Anadolu Lisesi`ne girebiliyorsun. :)

Testler sayısalcı çıkarıyor. Ama ben sayısalda da sözelde de iyiyim. Eşit ağırlıkçı mı oluyorum? :)

Sayısalın iyiyse sözel düşünme derim :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu tarz konuşmaları sürekli dershane hocalarımdan dinliyorum bi an gaza geliyorum eve gelip pc yi görünce yiyosa çalış. Millet test çözüyo biz pc başnda vakit öldürüyoruz.

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şahsen teoga hic hazırlanamadım PC sayesinde derste öğrendiklerimle yaptm :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bu tarz konuşmaları sürekli dershane hocalarımdan dinliyorum bi an gaza geliyorum eve gelip pc yi görünce yiyosa çalış. Millet test çözüyo biz pc başnda vakit öldürüyoruz.

Benle yaş arkadaşlarda ders çalışmaya başlamış. Ben başlamadık çünkü annemle anlaştık okullar açılana kadar bilgisayarı oynuyacağım. Açılınca 1 saat akşamları. Ben ders çalışmaya başlamadım çünkü annem bursluluğu kazanmamı istiyordu kazandım şimdi tatilin keyfini çıkarıyorum onlar ders çalışıyor. (Valla konuyu nasıl buraya getirdim anlamadım.)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben şahsen teoga hic hazırlanamadım PC sayesinde derste öğrendiklerimle yaptm :)

Peki kaç puan aldın?

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benle yaş arkadaşlarda ders çalışmaya başlamış. Ben başlamadık çünkü annemle anlaştık okullar açılana kadar bilgisayarı oynuyacağım. Açılınca 1 saat akşamları. Ben ders çalışmaya başlamadım çünkü annem bursluluğu kazanmamı istiyordu kazandım şimdi tatilin keyfini çıkarıyorum onlar ders çalışıyor. (Valla konuyu nasıl buraya getirdim anlamadım.)

Peki kaç puan aldın?

451

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Peki kaç puan aldın?

Çalışabiliyosan ne mutlu sana ben hala ders çalışamıyorum ama bu sene skcam dişimi

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
379cdb674a29d6785cdd3c066475ee5a.jpg

Tabletin pc yerine gecebilmesini seviyorum. Misafirdeyken super oluyor :D

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında shiftdeleteye katılmak iyi oldu tüm sosyal ağ adreslerini kapattım telefonumda sadece whatsapp yüklü bilgisayarım çöp oldu haziranda
Artık sadece forumda geziyorum ve mc5 oynuyorum arada

379cdb674a29d6785cdd3c066475ee5a.jpg

Tabletin pc yerine gecebilmesini seviyorum. Misafirdeyken super oluyor :D

Android desen daha genel olurdu

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende giriyorsam sosyal ağlara en fazla yarım saat. Vaktimin çoğu burada geçiyor. Burası Facebook`tan daha iyi.

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben zaten facebook u arkadaşlarımla mesajlaşmak için kullanıyordum (örnek:knk ödev varmı la) ama whatsapp olduğu için gereksiz gördüm ve kapttım.

Şuan diskavri kullanıyorum bilgisayar mı almalıyım yeni telefon mu?

Şuan diskavri kullanıyorum bilgisayar mı almalıyım yeni telefon mu?

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten lol oynuyordum PC bozulunca hesabi belese verdim bi arkadaşa

30 level tahta küme ����

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
LoL de neden bu kadar küfürlü konuşuluyor sıf o yüzde bıraktım. Bence başlamayın hiç

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çünkü küfür etmeyi öğrenen yaş grubu 10 olan küfürlerin anlamını bilmeyen telefon numarasını sallayarak veren VELET lakaplı birçok oyuncu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...