Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Sevgiliyi bırak hiç benim kafadan arkadaş yok şöyle teknoloji meraklısı olan... Hepsi garı kız peşinde
Sevgiliyi bırak hiç benim kafadan arkadaş yok şöyle teknoloji meraklısı olan... Hepsi garı kız peşinde
Ahah hiç unutmam bir arkadaşım vardı tam benim kafa boyle fikirlerimizde uyuşurdu ben derdim iOS android den iyi o derdi haklısınAynı kafadan arkadaşlara sahibiz. Onların kafa garı gız peşinde. Eee onlar bize ayak uydurmazsa biz onlara ayak uydururuz.![]()
Gta'da bölümü geçemiyorum sinir oldum :cursing:
Hangi Gta, hangi bölüm?
San Andreas, Wrong Side Of The Tracks bölümü
kendin yapınca daha eğlenceli olurBiliyorum o bölümü zor yani. San Andreas`ı 5 kere falan bitirdim. Save Game indirsene
Bilgisayarsan oynuyorsan bas hileyi geç![]()
Biliyorum o bölümü zor yani. San Andreas`ı 5 kere falan bitirdim. Save Game indirsene
kendin yapınca daha eğlenceli olur
Zaten bana garı kız demeyin. az once olumden dondum. islek caddeye bisikletle tam gaz giren ilk insanım. arkadasın arka lastige girmeseydim hastanede olabilirdim suan. arkadası durdugu yerde 90derece dondurdum. hızımı siz dusunun.
Geçmiş olsun hocam buda bir tecrübe olmuştur işte insan yaşamadan anlamıyor.Zaten bana garı kız demeyin. az once olumden dondum. islek caddeye bisikletle tam gaz giren ilk insanım. arkadasın arka lastige girmeseydim hastanede olabilirdim suan. arkadası durdugu yerde 90derece dondurdum. hızımı siz dusunun.
Mr. Depreli bence onumuze bi kız cıkana kadar inek gibi calısmaya devam![]()
ilkogretimde benimde eokul boyle. full takdir. liseye gel goriyim seni. hocalara sovmekten agzına kufur yapısıyo.Zaten öyle yapıyorum. E-okulda bir aldığım belgelere baksana.
![]()
varmı benden çalışkanı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] bende yapamıyorum o görevi. Ya save game indiriyorum yada kardeşime yaptırıyorum.![]()
ilkogretimde benimde eokul boyle. full takdir. liseye gel goriyim seni. hocalara sovmekten agzına kufur yapısıyo.
Biri lise mi dedi ahh lise anılarıme okul görmeyeli değişmiş
![]()
![]()
![]()
![]()
Fotograf kalitesi düşük olabilir tapatalktan
Depreli kaç doğumlusun?
Furkan Abi senin lise iyiymiş. Sen hangi üniversiteyi okuyorsun ?
2001
Malesef aksilikler oldu da ankara ünivdeyim![]()
Şimdi 2001 liler 12 yasında olmuyor mu çünkü 13 yaşları daha bitmedi ben bissuru sekize gecen gördüm alayı 14 yaşındayım diyor![]()
surekli aynı seyi soylersen agzına takılır ya. o mantık.[MENTION=385184]mic check[/MENTION] ben küfür etmeyi pek tercih etmem neredeyse hiç etmem. Liseye geçince bakacağız.Ne olur ne olmaz.
Ağzına küfür yapışıyo derken?
![]()
En rahat benim vallaha 2000 liyimHangi fakülte? Birde Ankara Üniversitesi kötü mü?
Hayır. Biz 13 yaşında oluyoruz. 14 diyenler ileriden gidiyor. Zaten 2014-2001: 13.
surekli aynı seyi soylersen agzına takılır ya. o mantık.
-------- [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] abi sen lise de yatıp kalkıp dersmi calıstın. bunlar nasıl notlar. darısı bizim basımıza![]()
Bu notlarla okulda ancak 3. Olabildim sen düşün yani gerçi 2. Yle eşit puandaydık![]()
Ne lisesine gittin abi sen![]()