Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Silmiş olabilirler konuyu hocam
Senin konu puf olmus. Yani silinmis. Buyuk ihtimal teknoloji sitesinden alıntı yapıldıgı icindir.Yokmu bir cevabı olan konu durduk yere kayboldu bulamıyorum açtığım konularda bile görünmüyor ??????
@rozabay Özkan abi Arma 3 alıyorumda yakın bir zamanda, şu aşağıda ki linkte %50 indirim varmış tabi merak ettiğim bir kaç şey var.
Bu steam üzerinden aldığımız ile aynısımı olucak kesin? çünkü vpn falanmı ne ayarlıyorlarmış, ayarlı olmayanlar serveremi ne bağlanamıyormuş deniliyor.
Ben Multiplayer oynamak için alıcam TR sunucusu var bir tane rol yapıyorsun işte çok eğlenceli bir serverde bu aşağıda ki linkten alırsam her servere girebilirmiyim sorunsuz şekilde?
Bide Digital deluxe ne işe yarıyor?
https://store.bistudio.com/arma3-sale
Yoksa steamden 120tl'ye alsammı?
İnsan bi uyarı verir hani konu şu sebeple silindi diye bizde bilgilenmiş oluruz bu şekilde sessiz sedasız silmek büyük bir ayıp mı diyim düşüncesizlik mi diyim bir eksiklik mi diyim bilmiyorum artık uygun olanı seçsin kendileri.Sonra kötü bisi yazınca biz suçlu oluyoruz lanet olsun şeytana neyse birşey demeyecem zaten gideceğim yurda orda internette yok o zamana kadar geçer öfkem.İçiniz soğumadıysa bu yazı için de ban atın tam olsun !!!!!!!!!Senin konu puf olmus. Yani silinmis. Buyuk ihtimal teknoloji sitesinden alıntı yapıldıgı icindir.
Acma su muhabbeti. [emoji58] [emoji17]Okulların açılmasına 15 kaldı. :crying:
açılsada kurtulsam şu tatilden.Okulların açılmasına 15 kaldı. :crying:
açılsada kurtulsam şu tatilden.
ailemden sıkılıyorum.Niye tatili sevmiyon mu?
ailemden sıkılıyorum.
Hemen nasiplendikicloud hacklenmiş, bir sürü ünlünün fotoları sızdı. :lol:
icloud hacklenmiş, bir sürü ünlünün fotoları sızdı. :lol:
En çok hit alan Jennifer ve Kate zaten. :devil:
Yarın ortalık fena karışacak, Apple'ın suçu mu başka bi olay mı akla kara ortaya çıkacak. Eğer icloud'da açık varsa Apple ciddi prestij kaybı yaşar hele iPhone 6 tanıtım öncesi.![]()
Ekmek cikti diyorsun yaniİnci sozluge girseydiniz. Ama su an internette temizliyolar. Simdi link versem bes dk ya silinir. kate upton jennifer lawrence neler vardı neler arsive ekledim![]()