Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
@rozabay Özkan abi Arma 3 alıyorumda yakın bir zamanda, şu aşağıda ki linkte %50 indirim varmış tabi merak ettiğim bir kaç şey var.

Bu steam üzerinden aldığımız ile aynısımı olucak kesin? çünkü vpn falanmı ne ayarlıyorlarmış, ayarlı olmayanlar serveremi ne bağlanamıyormuş deniliyor.

Ben Multiplayer oynamak için alıcam TR sunucusu var bir tane rol yapıyorsun işte çok eğlenceli bir serverde bu aşağıda ki linkten alırsam her servere girebilirmiyim sorunsuz şekilde?

Bide Digital deluxe ne işe yarıyor?

https://store.bistudio.com/arma3-sale

Yoksa steamden 120tl'ye alsammı?

Rus key yazmıyor.Daha önce orada birşey almadım ancak bir sorun olacağını sanmam. Zaten steamden akrif edilecek.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Senin konu puf olmus. Yani silinmis. Buyuk ihtimal teknoloji sitesinden alıntı yapıldıgı icindir.
İnsan bi uyarı verir hani konu şu sebeple silindi diye bizde bilgilenmiş oluruz bu şekilde sessiz sedasız silmek büyük bir ayıp mı diyim düşüncesizlik mi diyim bir eksiklik mi diyim bilmiyorum artık uygun olanı seçsin kendileri.Sonra kötü bisi yazınca biz suçlu oluyoruz lanet olsun şeytana neyse birşey demeyecem zaten gideceğim yurda orda internette yok o zamana kadar geçer öfkem.İçiniz soğumadıysa bu yazı için de ban atın tam olsun !!!!!!!!!
Edit : Bu arada yazım silen kisiye dostum senden alıntı yaptım ama ne yapak bir cevap verme zahmetinde bulunmadıkları için kendileri...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
En çok hit alan Jennifer ve Kate zaten. :devil:

Yarın ortalık fena karışacak, Apple'ın suçu mu başka bi olay mı akla kara ortaya çıkacak. Eğer icloud'da açık varsa Apple ciddi prestij kaybı yaşar hele iPhone 6 tanıtım öncesi. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
En çok hit alan Jennifer ve Kate zaten. :devil:

Yarın ortalık fena karışacak, Apple'ın suçu mu başka bi olay mı akla kara ortaya çıkacak. Eğer icloud'da açık varsa Apple ciddi prestij kaybı yaşar hele iPhone 6 tanıtım öncesi. :D

O konuda haklısın eğer ki sorun applede ise kaç tane ünlü var iphone kullanan ve kaç tane çıplak fotoğraf çekmiş ünlüler var elbette korkucaklar ve apple'a tövbe ediceklerdir, iphone 6 değil tüm icloud kullanan apple cihazlarının itibarı zedelenir :)

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Buna benzer şeyler deepweb de de vardı. Ayrıntıya girmeyeyim ama video paylaşımları başlamıştı ama kapattımartık bilgisayarı paylaşan hacker 1 dk içinde imha ediyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ejderhanı nasıl eğitirsin 2 full HD Türkce alt yazı çıkmış :) sinemasını kaçırmıştım sonradan da müsayit olup gidememiştim ama şu anda gördüm baya sevindim, ilk filmini sinemada izlemiştim çok hoşuma gitmişti ve yıllarca kaç kere izledim bilemem :) android'de yoktu iosda vardı Rise of berk diye bir oyun onuda çok uzun zamandır oynuyorum kısaca bu film beni bugun baya neşelendirdi, çocuk filmi gibi gözüksede her zaman Vikinglere ve Ejderhalara bayılmışımdır hadi izliyim ben o zaman sizde kate uptona bakın :mrgreen:

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aklıma takılan bu iş Türkiyeye sıçrarsa baya büyük şeyler olur Türkiye deki Apple tutkusu ortada :-)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu iCloud hack olayı apple ı vuracak. hemde tam ıphone 6 yı cıkarmadan once. Bu isin tazminatı var davası var. Apple ın bası cok agrıcak.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bazen aklıma ps2 oynadığım zamanlar geliyorda ahah nerden nereye

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Victori Justice ın adı geçiyor abi o fotoları bulun bana :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İnci sozluge girseydiniz. Ama su an internette temizliyolar. Simdi link versem bes dk ya silinir. kate upton jennifer lawrence neler vardı neler arsive ekledim :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben alacağımı aldm zaten :D istihbarat sağolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...