- Reaksiyon puanı
- 260
16 haneli biss başı 1 gerisi 0 olacak.
O kadar mülakata git-gel. Başkasını alsınlar. Sinirimden ne yapacağımı bilmiyorum. Ulan neyimi beğenmediniz. Kesin o torpilli olanı aldılar. Varsa böyle bir şey hakkımı helal etmiyorum. Aldığınız eleman İnşallah elinizde patlar. Zaten bok gibi fiyat politikanızda var. Mülakatta çok pohpohladım sizi. Yönetim kafasını çalıştırsa daha çok müşteri çekebilir. Beyin yok sizde beyin!!
onlar kaybetti.
Halk otobüsün de kızın beni tahrik etmesine mi? Yoksa bilerek elime koluma sürtüşmesine mi yanayım. Ya da erken inmememi? Şansın taaa kare köküne. Hep dandirik işler bana mı denk gelir.
Hocam ben kendimi bildiğim için gerçekten onlar kaybetti.
Gördüm hocammesaj imha oldu okudun mu?
Banshee güzel dizi yeni sezonun başlamasını bekliyorum.
Ama aşırı adult sahneleri var Tv2 sağlam kesinti yapar heralde.![]()
Bugun yasadıgım olaydan sonra sdn forumdaki saygı ve samimiyeti baska hic bir forumda bulamıyacagımı anladım. Ters cevap yazan mod. Kufur eden site sahibi var. Rest cektim simdide kovuyolarmıs gibi mesaj yazıyo site sahibi. Saygıdan bahsedip dinledigim rapim mal diyen adamın altında kalmam dedim simdi laf sokarak ayrılcam forumdan. Gorende cok buyuk bir forumda adam kovuyolar sancak alta ismini cismini yazıcam. Ets 2 mp de sirket ayrıca forumu var. Kesinlikle yanasmayın derim.
Tr uykusuzlar sirketin ismi steam id basında su yazar. tr-uykusuzlar.com. ayrıca siteleridir.
Cektim resti rahatladım. Canım sdnBoşver SDN candır, bırak tüm siteleri, biz varız, tek değilsin![]()
Cektim resti rahatladım. Canım sdnboyle forum yokmus be abi harbiden.: )
Ogrenciye yaz tatili her gun pazar. Sıkıntı olmuyoCandır can
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yarın pazar olacağını bilip, elimde nescafe ve çikolota ile sdn surfu yapmak çok mutluluk verici![]()
The fault in our stars.. İlk kez bi filmde ağladım hiç aklıma gelmezdi bir film için ağlayacağım o da olduBu arada kesin izleyin beyler