Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Turksat 4a uydusuna Eylül ayı gibi geçiliyor, o zaman artık biss key girme işlemi sona erecek deniliyor. Dahili biss key girilmeyen uydu alıcılı cihaz kullananlar için güzel haber. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Eylül ayının ilk haftasında yapılacak toplantıda tarih belli olacak ve ay içinde geçilecek deniliyor.
Zaten çok gecikti çoktan geçmemiz gerekiyordu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sonunda arko men cool traş kolonyası'nı ...'ncı defa tekrar aldım...
bizim ayıcık hala aynı şişede ben sayamadım kaçıncı?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Şu an izlediğim haber:
Katar Emiri'nin eşi için İsviçre'den korumayla getirilen 1 milyon dolarlık elbise...

Bu araplar israfın nasıl yapılması gerektiğini harbiden çok iyi biliyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
O kadar mülakata git-gel. Başkasını alsınlar. Sinirimden ne yapacağımı bilmiyorum. Ulan neyimi beğenmediniz. Kesin o torpilli olanı aldılar. Varsa böyle bir şey hakkımı helal etmiyorum. Aldığınız eleman İnşallah elinizde patlar. Zaten bok gibi fiyat politikanızda var. Mülakatta çok pohpohladım sizi. Yönetim kafasını çalıştırsa daha çok müşteri çekebilir. Beyin yok sizde beyin!!

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Halk otobüsün de kızın beni tahrik etmesine mi? Yoksa bilerek elime koluma sürtüşmesine mi yanayım. Ya da erken inmememi? Şansın taaa kare köküne. Hep dandirik işler bana mı denk gelir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
O kadar mülakata git-gel. Başkasını alsınlar. Sinirimden ne yapacağımı bilmiyorum. Ulan neyimi beğenmediniz. Kesin o torpilli olanı aldılar. Varsa böyle bir şey hakkımı helal etmiyorum. Aldığınız eleman İnşallah elinizde patlar. Zaten bok gibi fiyat politikanızda var. Mülakatta çok pohpohladım sizi. Yönetim kafasını çalıştırsa daha çok müşteri çekebilir. Beyin yok sizde beyin!!

onlar kaybetti.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Banshee güzel dizi yeni sezonun başlamasını bekliyorum.
Ama aşırı adult sahneleri var Tv2 sağlam kesinti yapar heralde. :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugun yasadıgım olaydan sonra sdn forumdaki saygı ve samimiyeti baska hic bir forumda bulamıyacagımı anladım. Ters cevap yazan mod. Kufur eden site sahibi var. Rest cektim simdide kovuyolarmıs gibi mesaj yazıyo site sahibi. Saygıdan bahsedip dinledigim rapim mal diyen adamın altında kalmam dedim simdi laf sokarak ayrılcam forumdan. Gorende cok buyuk bir forumda adam kovuyolar sancak alta ismini cismini yazıcam. Ets 2 mp de sirket ayrıca forumu var. Kesinlikle yanasmayın derim.

Tr uykusuzlar sirketin ismi steam id basında su yazar. tr-uykusuzlar.com. ayrıca siteleridir.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bugun yasadıgım olaydan sonra sdn forumdaki saygı ve samimiyeti baska hic bir forumda bulamıyacagımı anladım. Ters cevap yazan mod. Kufur eden site sahibi var. Rest cektim simdide kovuyolarmıs gibi mesaj yazıyo site sahibi. Saygıdan bahsedip dinledigim rapim mal diyen adamın altında kalmam dedim simdi laf sokarak ayrılcam forumdan. Gorende cok buyuk bir forumda adam kovuyolar sancak alta ismini cismini yazıcam. Ets 2 mp de sirket ayrıca forumu var. Kesinlikle yanasmayın derim.

Tr uykusuzlar sirketin ismi steam id basında su yazar. tr-uykusuzlar.com. ayrıca siteleridir.

Boşver SDN candır, bırak tüm siteleri, biz varız, tek değilsin ;)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu arada mc server actım arkadasla takılıyoruz gelmek isteyen varmı

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Mc: minecraft belirtiyim :) biz aramızda kısalttık el alıskanlıgından yazmısım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@rozabay Özkan abi Arma 3 alıyorumda yakın bir zamanda, şu aşağıda ki linkte %50 indirim varmış tabi merak ettiğim bir kaç şey var.

Bu steam üzerinden aldığımız ile aynısımı olucak kesin? çünkü vpn falanmı ne ayarlıyorlarmış, ayarlı olmayanlar serveremi ne bağlanamıyormuş deniliyor.

Ben Multiplayer oynamak için alıcam TR sunucusu var bir tane rol yapıyorsun işte çok eğlenceli bir serverde bu aşağıda ki linkten alırsam her servere girebilirmiyim sorunsuz şekilde?

Bide Digital deluxe ne işe yarıyor?

https://store.bistudio.com/arma3-sale

Yoksa steamden 120tl'ye alsammı?

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
The fault in our stars.. İlk kez bi filmde ağladım hiç aklıma gelmezdi bir film için ağlayacağım o da oldu :) Bu arada kesin izleyin beyler

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Yokmu bir cevabı olan konu durduk yere kayboldu bulamıyorum açtığım konularda bile görünmüyor ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...