- Reaksiyon puanı
- 741
o kadar dedik yeni al hdd onarma yok bad sektör fiziksel hasar çaresi çöpe atmak.
iyi huylu kümelere köprü oluyor ya bazılarına olmuyor işte ama sıkıntıyı çözdüm ya
o kadar dedik yeni al hdd onarma yok bad sektör fiziksel hasar çaresi çöpe atmak.
iyi huylu kümelere köprü oluyor ya bazılarına olmuyor işte ama sıkıntıyı çözdüm ya
ne iyi huylusu? canlı değilki...
eninde sonunda çöp olacak.
<br>ne iyi huylusu? canlı değilki...<br>
küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
<br>
<br>küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim
<br>
<br>küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim
<br>
@Seyhoo yedek alıp başka bir hard disk al bence böyle uğraşılmaz
Bozulursa kalırsın öyle ama mutlaka yedek alYok bu sorun ondan tabiki alakalı değil ama ben sorunu hallettim ya. Bad sectörsüz bölümde takılıyorum 60 gb lık hdd de 40 gb lık yer kullanıyorum işletim sistemim D sürücüsünde C sürücüsündeki 20 gb yer yer bad sectör var D sürücüsünde hiç yok ona dikkat ettim ama disk almamakta inat ediyorum çünkü 1 tb hdd var harici gerek yok yedeklerim orda var
Bozulursa kalırsın öyle ama mutlaka yedek al
Bir kasikla tabagi yikayamaz misin [emoji1]Annem sabah işin gücün bulaşık çıkarmak diyerek kızmasın diye kürdanla bişeyler yemeye çalışıyorum. Şuan pilavı kürdanla almaya çalışıyorum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D: D:
D
![]()
Annem sabah işin gücün bulaşık çıkarmak diyerek kızmasın diye kürdanla bişeyler yemeye çalışıyorum. Şuan pilavı kürdanla almaya çalışıyorum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D: D:
D
![]()
Bir kasikla tabagi yikayamaz misin [emoji1]
Beta key geldi ama kaç gb bu crew?
Genel bir sorun var erişilemiyordu bayağıdır son mesajlara bakınca anlaşılıyor zatenForumda mı sorun var, benim nette mi, yoksa tapatalkta mı anlamadım![]()
Forumda var az önceye kadar hata veriyorduForumda mı sorun var, benim nette mi, yoksa tapatalkta mı anlamadım![]()
İnanır mısın bende de aynı youtube'da tam ekran video açıyorum çöküyor ama reklamlarda bir şey olmuyor silip tekrar yüklemeyi deneyeceğimInternetten normal video acsan donup takiliyor masallah full kalite reklam videolarini donmadan bayagi oynatiyor. Adaletini.
Yagmur guzel de yildirimlar dibime dibime düşüyor sorma :/Ankara'da yağmur...
Gök gürültüsü son seviyede. Hayırlı yağar inşallah.