Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ne iyi huylusu? canlı değilki...
eninde sonunda çöp olacak.

küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ne iyi huylusu? canlı değilki...<br>
<br>
<br>küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim

<br>
<br>küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim

<br>

küme küme hesapladım bad sectörlü yeri C sürücüsüne aldım windowsu D sürücüsüne kurdum 1 tane bile D sürücüsünde kötü küme yok bence gider be abi sence ? Bu arada biçimlendirince köprülenmiş küme bağlarıda çözülüyor bunu öğrendim

<br>

<br>

<br>

Bad sectörlerim azdı kusura bakmayın :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] yedek alıp başka bir hard disk al bence böyle uğraşılmaz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo yedek alıp başka bir hard disk al bence böyle uğraşılmaz

Yok bu sorun ondan tabiki alakalı değil ama ben sorunu hallettim ya. Bad sectörsüz bölümde takılıyorum 60 gb lık hdd de 40 gb lık yer kullanıyorum işletim sistemim D sürücüsünde C sürücüsündeki 20 gb yer yer bad sectör var D sürücüsünde hiç yok ona dikkat ettim ama disk almamakta inat ediyorum çünkü 1 tb hdd var harici gerek yok yedeklerim orda var

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Yok bu sorun ondan tabiki alakalı değil ama ben sorunu hallettim ya. Bad sectörsüz bölümde takılıyorum 60 gb lık hdd de 40 gb lık yer kullanıyorum işletim sistemim D sürücüsünde C sürücüsündeki 20 gb yer yer bad sectör var D sürücüsünde hiç yok ona dikkat ettim ama disk almamakta inat ediyorum çünkü 1 tb hdd var harici gerek yok yedeklerim orda var
Bozulursa kalırsın öyle ama mutlaka yedek al

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Annem sabah işin gücün bulaşık çıkarmak diyerek kızmasın diye kürdanla bişeyler yemeye çalışıyorum. Şuan pilavı kürdanla almaya çalışıyorum. :D :D :D :D :D :D D: D::D D:D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bir kasikla tabagi yikayamaz misin [emoji1]

Mutfağa git bulaşık bezine sabunu sık sonra köpürt tabak çatalı sabunla sonra durula gel tekrar otur ohooo. :D Al üç dört kürdan ye pencereden at. :D Bazen tuvalete gitmeye eriniyorum, tamda pencere dibinde oturuyorum gece karanlıkta gelen geçende yok. Napsam pencereden aşağıya.... :D

[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] Sen yine çay bardağıyla içiyorsun. Ben üniversitede artık pet bardakla içer atarım kim yıkayacak bardağı? :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Beta key geldi ama kaç gb bu crew?

ZUoibbn.png

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Ne zamandır forumda yazmıyorum. ahaa yazdım rahatladım ;)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Forumda mı sorun var, benim nette mi, yoksa tapatalkta mı anlamadım :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Evet forum zortladıydı bugün, ben de sorun benim bağlantıda sanmıştım. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ergenin biri zombi ordusuyla d-dos atağı yapmış olabilir alıştırma yapıyordur yarın daha sofisifik hedef bulur ve kapısı çalar tak tak...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
3 Kez 57lp'den 0'a düşüp tekrar çıktım böyle saçmalık yok şimdi tekrar 40larda falanım resmen oyun dalga geçiyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ninja Warrior Türkiyeye basvuracak var mi? Ne zamandir bekliyordum gelmesini. Acun getirmis sagolsun :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Internetten normal video acsan donup takiliyor masallah full kalite reklam videolarini donmadan bayagi oynatiyor. Adaletini.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Internetten normal video acsan donup takiliyor masallah full kalite reklam videolarini donmadan bayagi oynatiyor. Adaletini.
İnanır mısın bende de aynı youtube'da tam ekran video açıyorum çöküyor ama reklamlarda bir şey olmuyor silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ankara'da yağmur...

Gök gürültüsü son seviyede. Hayırlı yağar inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...