Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Ne temizlikti arkadaş 3 gündür bitmedi 

Bipolar bozukluk yada o tarz bi rahatsızlığı var bence o yüzden diye düşünüyorum.
Ne temizlikti arkadaş 3 gündür bitmedi![]()
nerenin temizliği? bazıları temizlik bitse de devam ediyordu çamaşır suyunun kokusunu seviyordur belki.
Yeni açılacak benzin istasyonunun temizliği... bir bitmedi gitti, üstelik artıyor
öyle bir sorun yok dandik pc var.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Doktorumdan hoslaniyorum. Napcam simdi?
kaç kişi ve cinsiyetler ne? birileri aylaklık yapıyor gibi.
Haklısın. Ee nasılsın?![]()
3 kişi hepsi erkekhatta az önce denk geldim buna, aynı resimdeki gibiyim :scared:
![]()
iyi turkcelltv+ tarayıcıda açılmıyor telde de askıya alınmış hesabım ama sorun yok.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
[emoji1] [emoji1]
Modası geri geliyor [emoji1]Güncelleyince S4 falan mı veriyor hayırdır?![]()
Abi bu inci sözlük nedir ? Bildiğin abaza dolu.Takip edenler biliyordur. Sırf canım sıkılınca giriyorum. Adamlar neya öyle. Aman dinden imandan çıkartırlar.
![]()
![]()
Bilemiyorum çok fazla incici diyebileceğim arkadaşım yok ama galiba bilgisayar başında öyle oluyorlar
![]()
![]()
Hayirli olsun. Hangi cihazdan hangi cihaza gectinizEvet, uzun zaman sonra tekrar iOS a döndüm![]()
Benimde yok öyle incici arkadaş bi takip eden ben varım.![]()
Haa birde ni sorum var. Bunun için konu açmaya gerek duymadım.
Şimdi ben yurtdışından telefon alsam bunu yoğurt kocasının içine koyup üzerini yoğurtla doldurup paketleyip yollasam Türkiye'ye. Gümrükte sıkıntı olur mu ?
*Not* Yurtdışında yaşamıyorum. Sadece meraktan sordum. Fazla merak başa bela falan yazmayın. Düverim.![]()
Hayirli olsun. Hangi cihazdan hangi cihaza gectiniz