Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
EkrenGoruntusu-11.png

doğru demiş 2 çekidekli olup 8çekirdeliyi geçen perişan eden cpu var ...

Hocam şimdi yanlış anlama ama neden kendi yorumunu ss atıp bir de başkası yazmış gibi onaylıyorsun?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Üyelerin nicklerini gizleyerek mesaj yazıp konu açabileceği ( Gerçek üyeyi sadece yöneticilerin bilebieceği ve sadece olası ceza durumunda gerekirse nicklerinin açıklanıldığı ) bir sistem nasıl olurdu sizce ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Üyelerin nicklerini gizleyerek mesaj yazıp konu açabileceği ( Gerçek üyeyi sadece yöneticilerin bilebieceği ve sadece olası ceza durumunda gerekirse nicklerinin açıklanıldığı ) bir sistem nasıl olurdu sizce ?

Üye olmanın amacı zaten kendini belli etmektir, Sdn okuru olarak yorum yazmak kendini gizlemektir.

Böyle bir şeyin faydası maalesef olmaz.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar telefona harici bir mesaj bildirim müzik dosyası atacağım bu konumun içine atıyorum system\media\audio\notifications
sonra cihazı tekrar başlatıyorum ayarlardan bildirm sesini seçme menüsüne gidiyorum attığım dosyayinin uzerine geliyorum ses cikmiyir normalde diğerleri on ses cıkartıyor sonra uygulayincada uygulamiyor tekrar varsayılan bildirm sesine ger dönüyo ne yapmamı önerirsiniz sd card üzerinde atincada görmüyor telefon discovery

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Vatan cevap ver mesaja. Ne bicim firmasin be!! Isim yapmak zordur ama yikmak kolaydir.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşa güvenip alanya ya gelenin taaa yolculuktan bıktım beyaw

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bu turkcell iyice delirdi 20 tl yukedim 1 hafta hiç harcamadım ve şuan -4 tl var içinde bir haftada 24 tl yi kendi kendine yedi nasıl oluyorsa artık

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bazılarının yorum yazarken 'kafaları' gerçekten iyi.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
acaba kuveyt türk nakit plus kart ı olan yada bu kart la ilgili bilgisi olan var mı, bu nakit plus kart ı ile ilgili bir kaç sorum var, bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
herkesin canı sıkkın. aynı benim gibi... :closedeyes:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Moderatörleri yasaklı listesine ekleyemiyormuşuz, bu kadar saçma iş görmedim.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bi ara AliA vardı moderatördü Banmı yedi o hatta 60 000 mesajı vardı :D . Ekleyememe sebebimiz şu SDN Forumdan bir uyarı aldığınızda mesajı Moderatör gönderiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...