metas53
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Aynen bende uzundur görmüyorum ne oldu acep?
Bu arada 500. mesaj
tamam vurmayın 
Bu arada 500. mesaj

500k mesaji olan forum üyesi denir.forum üyesinin 500k mesajı olursa ona ne denir?
500k mesaji olan forum üyesi denir.
Arkadaslar bir sorum olacak internetten bir tema vs indirecegim zaman ornegin karsisinda bir de mirror yazip link oluyor bu ne manaya geliyor ne ise yariyor?
Yedek indirme linki. Mirror ayna demek olduğu için ingilizcede indirme linkini aynası yani aynı dosya ama farklı siteye upload edildiği manasında
diye biliyorum![]()
Su forumda 1.5 yılımı dolduracagim daha seni anlayamadimüstüne bastın ayağını çek aynen o.
Bilgi icin tesekkürler merakimi giderdiniz kaç gundur merak ediyordumYedek indirme linki. Mirror ayna demek olduğu için ingilizcede indirme linkini aynası yani aynı dosya ama farklı siteye upload edildiği manasında
diye biliyorum![]()
Su forumda 1.5 yılımı dolduracagim daha seni anlayamadimsenin cihazlar ne alemde
Arkadaşlar SDN Forum`da neden SIGNATURE (imza) koyamıyoruz?
sayfa yapısını bozuyor diye iptal edilmiş ama mesajı düzenle ön izlede gözüküyor.
sayfa yapısını bozuyor diye iptal edilmiş ama mesajı düzenle ön izlede gözüküyor.
Ne alakası var güç kaynağı ile num lock ışığının ? Anlayamadım![]()
Su forumda 1.5 yılımı dolduracagim daha seni anlayamadimsenin cihazlar ne alemde
@Mehmet.Yildiz abi eski avatarın güzeldi o ne ya rüyalarıma gircek![]()
@Mehmet.Yildiz abi eski avatarın güzeldi o ne ya rüyalarıma gircek![]()
Filminden çok etkilenmiş kendileri o yüzden değiştirme kararı almış :mrgreen::mrgreen: