Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Daha kotu simdi 200gr cikolata nerde meselesi olacak yillarca basina kakacak demedi deme ibrahim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Nerde o eski bayramlar :( sarmalar, tatlılar, içecekler ve önemlisi güler yüzlü insanlar... şimdi hazır pizzanın dibine vuruyoruz...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Nerde o eski bayramlar :( sarmalar, tatlılar, içecekler ve önemlisi güler yüzlü insanlar... şimdi hazır pizzanın dibine vuruyoruz...
Bayramda dışardan yemek mi yenir ya :D en kötü girersin tanımadığın bi eve, çeşit çeşit böreği, tatlıyı yersin.

Hayırdır, niye hazır pizza?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bayramda dışardan yemek mi yenir ya :D en kötü girersin tanımadığın bi eve, çeşit çeşit böreği, tatlıyı yersin.

Bayramda yemek xe yenmez baklava seker cikolata sarma derken doyuyor zaten insan :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Henüz normal hamurun kıvamını tutturamıyorum :( onu da geçtim evden fotoğraf çeksem beni burda kurşuna dizerler :P 4 çeşit tatlı 2 çeşit börek 2 çeşit sarma vs. ama benim şansıma balkona koymuşlar hepsini ve kapısı kilitli... en sonunda kapıyı sökücem

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yeni sürümü iple çekiyorum. Adamlar 3 gündür upload ediyor 450 mb romu göyağı.

apezu9ut.jpg

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Aaa aaaaaa ne güzel olmuş anasayfanın teması keşke benimde böyle bir sitem olsa :D :D 2 saniye sonra anasayfa 404 not found :D

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anasayfa uçmuş resmen birkaç eksik yanı var ama gözümüz gönlümüz açıldı be. Tüm SDN Ailesine hayırlı olsun. Tepe tepe kulanın... :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Aynen anasayfa şuan test aşamasında. Sanırım yayımda iken düzeltilecek. Forum tam entegre değil, haberlerin bazıları eski ama en başta ve manşet resimleri yok v.s.

Ama güzel, ben beğendim. Eskisine sadık ve daha estetik (:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Shiftdelete. Net e android L guncellemesi gelmis gibi hissettim :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yıllardır beklenen güncelleme gerçekleşiyor, büyük gün "yeni tasarım" konusu açıldığında, çok yakında... :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar malum ana sayfanın düzenine bu kadar dikkat ediliyor, forumun içeriği bir gözden geçirilmesi lazım diye düşünüyorum. Özellikle konuların alt başlıkları oldukça yetersiz, özellikle telefon konusunda.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Forumun teması da değişecek mi?

Hayır, şuan öyle bi durum yok zaten bence gerek de yok iyi gibi (:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar malum ana sayfanın düzenine bu kadar dikkat ediliyor, forumun içeriği bir gözden geçirilmesi lazım diye düşünüyorum. Özellikle konuların alt başlıkları oldukça yetersiz, özellikle telefon konusunda.

Birçok aktif üye siteyi bırakınca ve konu "okuyucuları" çoğalınca durum biraz öyle oldu. Bunun için yeni mod.'lar alınıyor ve alınacak ama dediğin gibi bu sadece bizle olacak iş değil, üyelerin aktif olarak katılması gerek.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir çok aktif üyenin siteyi bırakması kimin suçu acaba? Ne olaylar gördüm burda, süper modlar bile sebepsiz ban,uyarı veriyorken üyelerin katılmasını beklemek komik. Birde kalite düştü toplaması zor artık. Telefon konuları üzerinden gideriz böyle daha çok...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Sebepsiz banlama kesinlikle yapılmıyor. Bildiğiniz veya gördüğünüz bir şey varsa bana özel mesajla ulaşıp hangi banlanmadan bahsettiğinizi söylerseniz sevinirim.

Aktif üyelerin bırakması veya banlanması ise tamamen kendi suçları. Bazıları ben zaten kıdemliyim bana bir şey olmaz diye düşünüp forum kurallarını hiçe sayar davranışlarda bulundular bazıları ise birkaç işgüzarın oyununa gelerek hareket ettiler. Burada bizim kuralları uygulamama gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Bu sebeple de moderatörleri suçlamak çok yersiz bir davranış. Yönetim kadrosunu yenilemek adına da birçok yeni arkadaşı aramıza kattık zaten. Onlar da forum yönetimindeki işlerin öyle kolay olmadığını gördüler. Bu yazdıklarıma hem fikir olacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...