goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Eyvallah abi, sana da geçmiş olsun. Bişeyin yoktur İnşallahBen de iç kanama geçirdim 2 gün önce. Geçmiş olsun abicim.
Eyvallah abi, sana da geçmiş olsun. Bişeyin yoktur İnşallahBen de iç kanama geçirdim 2 gün önce. Geçmiş olsun abicim.
Eyvallah abi, sana da geçmiş olsun. Bişeyin yoktur İnşallah
The Vampire Diaries'e Alaric geri dönüyor cidden çok sevindim.
Alaric'in dönüceği final bölümünde belliydi zaten, benim merak ettiğim Damon ile Bonnie araf denilen yerden nasıl geri dönücek. Birde katherine'in akıbeti ne olucak. :devil:
Katherine karekteri diziden kesin olarak çıkmış oyuncu sadece elena karekterini oynayacakmış
Önemli olan boyutu değil işlevi:lol:Şimdiki 30-40gblık oyunlar nedense eskiden oynadığımız 170mblık oyunlar kadar zevk vermiyor
Arabayla kediye çarptım. Önüme fırladı gece gece.
Hayvan öldü. Ne yalan söyleyeyim, kenara koyduk bıraktık. Zaten ehliyetim yok şu anda, ama iyi kullanıyorum. Ya çarpacaktım, ya da ani fren yapıp sola kıracaktım, ben de çarpmayı tercih ettim. Yoldan çıkıp kaza yapmaktan iyidir.yaşıyorsa veterinere götürmen gerek yoksa başın çok ağrır emekli amcalar etrafı keserler hemen polise ihbar ederler.
Hayvan öldü. Ne yalan söyleyeyim, kenara koyduk bıraktık. Zaten ehliyetim yok şu anda, ama iyi kullanıyorum. Ya çarpacaktım, ya da ani fren yapıp sola kıracaktım, ben de çarpmayı tercih ettim. Yoldan çıkıp kaza yapmaktan iyidir.
altında nedeni yazıyorMesajlari niye sildiniz hocam
bunun gibileri toplayıp seveceksin, başka çaresi yok.Hem ehliyetsiz yola çıkıyosun(sanırım ehliyetin hiç yok), hemde bi canlının canına istemeyerekde olsagasp ediyosun sonra forumda "salak kedi önüme çıktı,öldü" diyosun. Birde marifetmiş gibi anlatıyor ne deyim. Vicdanın rahat ediyor mu? Birde fotoğrafını çekip burda paylaşmış, allah ıslah etsin.
Şu resmide moderatörlerden biri kaldırsın.
bunun gibileri toplayıp seveceksin, başka çaresi yok.
1 kediye zarar veren 7 cami yaptırsa affedilmez, bu neyin kafasını yaşıyor.
İyi ki de dönüyor yoksa diziyi bırakacaktım. 5. sezon tam bir fiyaskoydu benim için. Sadece Ian var diye izliyordum bide alaric geldi iyi oldu.
Bu ne birader?Evin derinliklerinde buldum gencler![]()
![]()
Bu ne birader?
Yok yok bu bayram alinmis ben anlarimEvde buldugun her cikolata,sekeri yeme kimbilir kac yillik?
Bizim evde de cikmisti hepsini cope attim.
Sosis şeklindeki çikolatamı o panpaa![]()