Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Eyvallah abi, sana da geçmiş olsun. Bişeyin yoktur İnşallah
u9y5user.jpg

Parmağımın içinde kılcal damar patladı, pek sıkıntı yok yani, teşekkür ederim :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Şimdiki 30-40gblık oyunlar nedense eskiden oynadığımız 170mblık oyunlar kadar zevk vermiyor

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Alaric'in dönüceği final bölümünde belliydi zaten, benim merak ettiğim Damon ile Bonnie araf denilen yerden nasıl geri dönücek. Birde katherine'in akıbeti ne olucak. :devil:

Katherine karekteri diziden kesin olarak çıkmış oyuncu sadece elena karekterini oynayacakmış

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arabayla kediye çarptım. Önüme fırladı gece gece.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
yaşıyorsa veterinere götürmen gerek yoksa başın çok ağrır emekli amcalar etrafı keserler hemen polise ihbar ederler.
Hayvan öldü. Ne yalan söyleyeyim, kenara koyduk bıraktık. Zaten ehliyetim yok şu anda, ama iyi kullanıyorum. Ya çarpacaktım, ya da ani fren yapıp sola kıracaktım, ben de çarpmayı tercih ettim. Yoldan çıkıp kaza yapmaktan iyidir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Hayvan öldü. Ne yalan söyleyeyim, kenara koyduk bıraktık. Zaten ehliyetim yok şu anda, ama iyi kullanıyorum. Ya çarpacaktım, ya da ani fren yapıp sola kıracaktım, ben de çarpmayı tercih ettim. Yoldan çıkıp kaza yapmaktan iyidir.

eceli gelen kedi hiç sağına soluna bakmıyor ben bir kedi gördüm siyah-kızılımsı hayalet gibi geziyordu araba üzerine geliyor hiç umursamıyordu...
geçmiş olsun.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hem ehliyetsiz yola çıkıyosun(sanırım ehliyetin hiç yok), hemde bi canlının canına istemeyerekde olsagasp ediyosun sonra forumda "salak kedi önüme çıktı,öldü" diyosun. Birde marifetmiş gibi anlatıyor ne deyim. Vicdanın rahat ediyor mu? Birde fotoğrafını çekip burda paylaşmış, allah ıslah etsin.

Şu resmide moderatörlerden biri kaldırsın.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Hem ehliyetsiz yola çıkıyosun(sanırım ehliyetin hiç yok), hemde bi canlının canına istemeyerekde olsagasp ediyosun sonra forumda "salak kedi önüme çıktı,öldü" diyosun. Birde marifetmiş gibi anlatıyor ne deyim. Vicdanın rahat ediyor mu? Birde fotoğrafını çekip burda paylaşmış, allah ıslah etsin.

Şu resmide moderatörlerden biri kaldırsın.
bunun gibileri toplayıp seveceksin, başka çaresi yok.
1 kediye zarar veren 7 cami yaptırsa affedilmez, bu neyin kafasını yaşıyor.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bunun gibileri toplayıp seveceksin, başka çaresi yok.
1 kediye zarar veren 7 cami yaptırsa affedilmez, bu neyin kafasını yaşıyor.

Sanırım ehliyeti hiç yok o yüzden korkmuş veterinere falan gitmeye "katil". Her şekilde suçlu, ihbar ediceksin aslında ehliyetsiz yola çıkıp kaza yapıyor, çeksin cezasını burda fotoğraf paylaşmayı biliyor.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Yazık olmuş hayvana.Tabi bunu merifetmiş gibi burda paylaşılması da çok yanlış.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ahirette o kediye nasıl hesabını vericek? onu düşünmeli sanırsam kedi çarpma anında ölmüş eğer yaşıyor olsaydı veterinere götürseydi yolda böyle bulduk diyebilirdi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arabaya aldık hayvanı bahçenin ucuna, toprağın altına gömdük. Ehliyetim yok, doğrudur. Söylediklerinizde haklısınız ama bunu marifetmiş gibi değil de vicdanım rahatlasın diye buraya yazdım. Elimden gelen buydu hayvan için, daha da bir şey yapamazdık. Ayrıca ehliyetli de olsam o kediye çarpacaktım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Zaten ehliyetim yok şu anda, ama iyi kullanıyorum. Ya çarpacaktım, ya da ani fren yapıp sola kıracaktım, ben de çarpmayı tercih ettim.

Bir canlının hayatını sanki siz vermiş gibi almayı tercih etmeniz enteresan.

Söylenecek söz yok, 9 yıllık kedi sahibi olan biri olarak o hayvanın tercih üzerine öldüğünü bilse kim bilir dünyaya geldiğine bin pişman olurdu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyi ki de dönüyor yoksa diziyi bırakacaktım. 5. sezon tam bir fiyaskoydu benim için. Sadece Ian var diye izliyordum bide alaric geldi iyi oldu.

Damon ve Alaric dostluğu diye bir şey var :) bunun için bile tekrar izlemiştim diziyi :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bazı insanlar kendisini kontrol altına almak, kontrollü davranmak adına soğuk kanlılık meselesinde level atlayıp kontrol manyağı oluyorlar... yaşam mı buna zorluyor yoksa gerçek bir gereklilik mi bilemedim ama kendimin kontrolü altında olmaktan dahi nefret ediyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yuvasından düşen serçe yavrusu abimle temizleyip geri yerine koyduk bakalım :)
uqezajen.jpg

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] istersen dünyanın en iyi sürücüsü ol, ehliyetin olmadan trafiğe çıkıp bir olaya karışırsan sekizde sekiz sen hatalı olursun. karşına çıkan kedi değil de insan olsa ve o kişi intihar etmek için arabanın önüne atlamış olsa masum olduğuna kimi inandırabilirsin?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Evde buldugun her cikolata,sekeri yeme kimbilir kac yillik?
Bizim evde de cikmisti hepsini cope attim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...