/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Dikkat et kardeşim, ismi çok sakat yalnız. En ufak dil sürçmeye gelmezÇorum İskilip. İskilip dolması yemenizi tavsiye ederim ayrıca![]()

Dikkat et kardeşim, ismi çok sakat yalnız. En ufak dil sürçmeye gelmezÇorum İskilip. İskilip dolması yemenizi tavsiye ederim ayrıca![]()
Lady Gaganın ilk şarkısıdır güzel parça bundan sonra Poker Face ile patlamıştı :devil2:
L<3ady GagaLady Gaganın ilk şarkısıdır güzel parça bundan sonra Poker Face ile patlamıştı :devil2:
Şuan o kadar mutluyum ki anlatamam .oyunda belim ağrıya ağrıya sabaha kadar kastığım itemi bir adet 9 eksik pazara koydum ve zarara girdim adamdanda rica ettim vermedi beddua o ve onun gibiler için gelsin
Allah c.c. senin gibilerin Bin Cezasını versin, kahrol nalet olasıca . 2 kuruş için utanmasan neyse Allah seni güldürmesin ağlatsın !!!
Dikkat et kardeşim, ismi çok sakat yalnız. En ufak dil sürçmeye gelmezBen de diyorum yanlış mı okudum.
Oyun demi bu helal olsun hocam azminizi kutluyorumŞuan o kadar mutluyum ki anlatamam .
adamın telefon nosunu buldum aradım hergün sövdüm en sonunda paramı verdi![]()
evetOyun demi bu helal olsun hocam azminizi kutluyorum![]()
Gri olanlar favorimBu sene peder paraya kiymis
![]()
ooo cesit bol. Fistikli ece bile varBu sene peder paraya kiymis
![]()
Benim favorim de çikolatin. Yok böyle bi çikolataBu sene peder paraya kiymis
![]()
babam hep sınıfı geç sana bu çikilatalardan alıcam derdi ama alıcak parası yoktu. bende sırf bu yüzden hiç sınıfı geçmedim :crying:Bu sene peder paraya kiymis
![]()
töbe bismillahAdres ver hocam yoldaykbi çikolatanı yerik
![]()
Adres ver hocam yoldaykbi çikolatanı yerik
![]()
İyi ki de dönüyor yoksa diziyi bırakacaktım. 5. sezon tam bir fiyaskoydu benim için. Sadece Ian var diye izliyordum bide alaric geldi iyi oldu.The Vampire Diaries'e Alaric geri dönüyor cidden çok sevindim.
Ben de iç kanama geçirdim 2 gün önce. Geçmiş olsun abicim.Bayramda en çok olmak istediğim yerdeyim (!), acil servisteyim.
(merak etmeyin,ciddi bi durum yok)