Gelsin de şu 7 Days to Die oyununu oynayalım. Şu sessiz çalışan power supply idi değil mi?Memo bütün parcalari aldim bi güc kaynagi kaldi. Stokda yok diye siparis verdiler (gecen carsamba), bir haftaya anca gelir dediler.
Gelsin de şu 7 Days to Die oyununu oynayalım. Şu sessiz çalışan power supply idi değil mi?Memo bütün parcalari aldim bi güc kaynagi kaldi. Stokda yok diye siparis verdiler (gecen carsamba), bir haftaya anca gelir dediler.
Gelsin de şu 7 Days to Die oyununu oynayalım. Şu sessiz çalışan power supply idi değil mi?
Seasonic X1000W
Belirli bir isiya kadar fan calismiyor, psu isininca fan dönmeye basliyor.
Hybrid psuymus.
Benim antikaya taksak fani hic devreye girmez gerci antika onun kadar para etmez...
İyi yapmissin daha sahlikli olur hayirli olsun eskisi kac watti?Almisken adam akilli bir sey alayim dedim.
En önemli parcada tasarruf yapmak istemedim.
İyi yapmissin daha sahlikli olur hayirli olsun eskisi kac watti?
Hayirli olsun.ve heçkır cocuk veda eder...
yeni kullanıcı ismim hayırlı olsun. çok takmıştım kafama![]()
Güzel yeni ismin hayırlı olsunve heçkır cocuk veda eder...
Anlamını bilmediğindendir Dj mic check = Sagoİsim - soy isim kısaltması yapaydın iyiydi. Bu da pek bir şeye benzemiyor bana göre![]()
Rap ile ilgilenmiyorumAnlamını bilmediğindendir Dj mic check = Sago![]()
Neden KafKef yapmadın?ve heçkır cocuk veda eder...
Onu ben denedim kullanılmıştı heraldeNeden KafKef yapmadın?
Harflerin küçüklüğünü büyüklüğünü değiştir mutlaka biri boştur olmadı başına sonuna simgeler koyOnu ben denedim kullanılmıştı heralde![]()
Harflerin küçüklüğünü büyüklüğünü değiştir mutlaka biri boştur olmadı başına sonuna simgeler koy
hiç şüphesizBugünde her konuya muhalefet oldum çok şükür. Bünyeme faydası inanılmaz bi ego. :lol::lol::lol:
hiç şüphesiz![]()
Kınıyorum siziBurası forum bilgi alışverişi yapılır.![]()