kullanıcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Bankadan çıkmıştır onlar çoktan. Ses seda yok baksana. 3. dilimlerini indiriyorlardır mideye. Ama bilmiyorlar ki 6'da tıkanacaklar. Ben olsam 10da bırakırdım. 
kullanıcı dedi ki:Bankadan çıkmıştır onlar çoktan. Ses seda yok baksana. 3. dilimlerini indiriyorlardır mideye. Ama bilmiyorlar ki 6'da tıkanacaklar. Ben olsam 10da bırakırdım.![]()
Muzurr dedi ki:OnLar şuan servisteler.Bu gün geçti artık  :I
Zaten habersiz gizlice gidicen Şirine helüs ames biraz üstte handsome biraz dolan 4. levent sdn ahalisi 
![]()
corpuscallosum dedi ki:ya yeni ev tutuyommmmm
ya bilmiyom tam da karar wermedm arkadaşlar bulmuş beni 3. istiyolar çok cazip geldi ama bakalım yurttan senedimi alabilecemmi adam kıllık yapmasa barimyefsane dedi ki:corpuscallosum dedi ki:ya yeni ev tutuyommmmm
hayırlı olsun pek değişik bir oaly olamasa gerek öğrenci her dönem ev değiştirir![]()
corpuscallosum dedi ki:ya bilmiyom tam da karar wermedm arkadaşlar bulmuş beni 3. istiyolar çok cazip geldi ama bakalım yurttan senedimi alabilecemmi adam kıllık yapmasa barimyefsane dedi ki:corpuscallosum dedi ki:ya yeni ev tutuyommmmm
hayırlı olsun pek değişik bir oaly olamasa gerek öğrenci her dönem ev değiştirir![]()
corpuscallosum dedi ki:yurttan senedimi almama yardım etsen olmaz mı senn tanıdığın çoktur burda.ev kalkınmada 450 ytl kaloriferli
kullanıcı dedi ki:Muzurr dedi ki:OnLar şuan servisteler.Bu gün geçti artık :I
Zaten habersiz gizlice gidicenŞirine helüs ames biraz üstte handsome biraz dolan 4. levent sdn ahalisi
![]()
Tamam yarın işyerlerini basıyorum...![]()
benim deeeMuzurr dedi ki:BeLiiiiiiiiiim Çok ağrıoooo >X< :I
corpuscallosum dedi ki:seneye için senet yaptım ev işi çok ani oldu daha bugün karar verdim.yurt sahbi senedimi vermek istemeyebilir yıllık 2.250 lira senedm war.ayrıca ev sahibi hacı amca
amesfa dedi ki:Buyur gel bekleriz çıkışa![]()
corpuscallosum dedi ki:valla bilmem daha eşya lazım benim bi tek mutfak eşyam var bide yorgan yastığım.yatak lazım halı perde lazım masa dolap sandalye lazım.keşke trabzonda tanıdığım ii bi insan olsa da bana verse![]()
bi halı bi perde verse de yeter.yada eşya taşımama yardım etsemyefsane dedi ki:corpuscallosum dedi ki:valla bilmem daha eşya lazım benim bi tek mutfak eşyam var bide yorgan yastığım.yatak lazım halı perde lazım masa dolap sandalye lazım.keşke trabzonda tanıdığım ii bi insan olsa da bana verse![]()
keşke![]()
ama sende parayla var..ya ben öğrenciyim yamyefsane dedi ki:çağırsana sevgilini yaw güçlü kuvvetli erkek yardım etsin dahee o saydığım şeyalardada perdede var ....
Ben neyimcorpuscallosum dedi ki:ama sende parayla var..ya ben öğrenciyim yamyefsane dedi ki:çağırsana sevgilini yaw güçlü kuvvetli erkek yardım etsin dahee o saydığım şeyalardada perdede var ....
corpuscallosum dedi ki:sen demedn mi bilmam kaç tane halı çekyat falan 250 ytl diye
heee anladım nese ya babamla ankaradan arabaya yüükler getiririz bölece babam da trabzon görmüş olurmyefsane dedi ki:corpuscallosum dedi ki:sen demedn mi bilmam kaç tane halı çekyat falan 250 ytl diye
ben satmıyorum ki arkadaş mezun oluyor satıyor. Ben yardım sever biri oluyorum