Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bankadan çıkmıştır onlar çoktan. Ses seda yok baksana. 3. dilimlerini indiriyorlardır mideye. Ama bilmiyorlar ki 6'da tıkanacaklar. Ben olsam 10da bırakırdım. :P

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kullanıcı dedi ki:
Bankadan çıkmıştır onlar çoktan. Ses seda yok baksana. 3. dilimlerini indiriyorlardır mideye. Ama bilmiyorlar ki 6'da tıkanacaklar. Ben olsam 10da bırakırdım. :P

OnLar şuan servisteler.Bu gün geçti artık :I
Zaten habersiz gizlice gidicen :D Şirine helüs ames biraz üstte handsome biraz dolan 4. levent sdn ahalisi :D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Muzurr dedi ki:
OnLar şuan servisteler.Bu gün geçti artık  :I
Zaten habersiz gizlice gidicen  :D Şirine helüs ames biraz üstte handsome biraz dolan 4. levent sdn ahalisi  :D

Tamam yarın işyerlerini basıyorum... (:

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
iyi mi kötü mü bilmiorum ama bu benim huyum... hiçbişeye kolay kolay bozulmam ama bozulursamda tavrımı koyarım... kötü mü yapıyorum ki? ;(

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
corpuscallosum dedi ki:
myefsane dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:
ya yeni ev tutuyommmmm

hayırlı olsun pek değişik bir oaly olamasa gerek öğrenci her dönem ev değiştirir :P
ya bilmiyom tam da karar wermedm arkadaşlar bulmuş beni 3. istiyolar çok cazip geldi ama bakalım yurttan senedimi alabilecemmi adam kıllık yapmasa bari

Kalkınmada mı buldun?? 2 tekli bir çekyat bir 3 lü olcak buzdolabı 4-5 tane hallı 250 ytl almak ister misin??

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yurttan senedimi almama yardım etsen olmaz mı senn tanıdığın çoktur burda.ev kalkınmada 450 ytl kaloriferli

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
corpuscallosum dedi ki:
yurttan senedimi almama yardım etsen olmaz mı senn tanıdığın çoktur burda.ev kalkınmada 450 ytl kaloriferli

bende gelebilirmiyim :D :D yurtta ne sorun çıkabilir ona göre bakalım kim senin işi halledebilir_?

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
seneye için senet yaptım ev işi çok ani oldu daha bugün karar verdim.yurt sahbi senedimi vermek istemeyebilir yıllık 2.250 lira senedm war.ayrıca ev sahibi hacı amca

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
corpuscallosum dedi ki:
seneye için senet yaptım ev işi çok ani oldu daha bugün karar verdim.yurt sahbi senedimi vermek istemeyebilir yıllık 2.250 lira senedm war.ayrıca ev sahibi hacı amca

Sorun çıkacağını zannetmiyotum. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Hacı amcaya slm söyle oradaki evlerin yarısı hacıamcaların zaten :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
valla bilmem daha eşya lazım benim bi tek mutfak eşyam var bide yorgan yastığım.yatak lazım halı perde lazım masa dolap sandalye lazım.keşke trabzonda tanıdığım ii bi insan olsa da bana verse:)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya sanki bütün gece sivrisinekler benı ısırmış Zzz kaşınıp duruorum sol elim fuL katliam edilmiş durumda :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
corpuscallosum dedi ki:
valla bilmem daha eşya lazım benim bi tek mutfak eşyam var bide yorgan yastığım.yatak lazım halı perde lazım masa dolap sandalye lazım.keşke trabzonda tanıdığım ii bi insan olsa da bana verse:)

keşke :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
myefsane dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:

keşke :D
bi halı bi perde verse de yeter.yada eşya taşımama yardım etse

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
çağırsana sevgilini yaw güçlü kuvvetli erkek yardım etsin da :) hee o saydığım şeyalardada perdede var ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...