Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
chrome kulanıyordum, frefox denemeye karar verdim, daha frefox a nasıl eklenti kurulur onu bile bilmiyorum :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Oneplus one 64 gb almayı düşünüyorum ama aklıma takılan şey imei bu qualcomm a da imei atılmıyorki arkadaş ya

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
frefox eklentileri senkronize ediyor mu, mesela frefox u format atıp tekrar kursam eklentileri baştan mı kurmam gerekir yoska senkronizasyondan alıp otomatik olarak kurar mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gözümden kaçmış, eklentileride senk. ediyormuş :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Lumia 930 incelemesi isteyen bi kaç kişi varsa fırça yemeyi göze alabilirim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Tam olarak bu tapatalk ne? Androidli tablet kullaniyroum suan hic kullanmadim o zimbirtiyi...
Bu android klavyesi kendini daktilo saniyor oyle sesler cikartiyor tuslara basinca...

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Facebook kullanılabilen uygulama arıyorum, yazıları kopyalama ve toplu mesaj yazma olmalı. Kendim kullanmadığım için bilemiyorum, friendcaster buldum kopyalama var ama toplu mesaj yok diye okudum hakkında, söylediğim gibi mobil uygulama önerene teşekkurler. ✌

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Tam olarak bu tapatalk ne? Androidli tablet kullaniyroum suan hic kullanmadim o zimbirtiyi...
Bu android klavyesi kendini daktilo saniyor oyle sesler cikartiyor tuslara basinca...
Tapatalk forumlari toplu halde göstermeye yarayan program kullan bence çok kolaylik sağlıyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

klavye sesini klavye ayarlarından kapatabilirsin. ayarlar>dil ve giriş>kullandığın klavyenin yanında ayarlara bas ordan tuşlara basınca ses çıkar tikini kaldır

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Adolf Hitlerin yahudilerle ilgili bir sözü aklima geldi. Adam ileri görüslüymüs.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
klavye sesini klavye ayarlarından kapatabilirsin. ayarlar>dil ve giriş>kullandığın klavyenin yanında ayarlara bas ordan tuşlara basınca ses çıkar tikini kaldır

bir ara yaparım teşekkürler bizimkiler sesden gıcık kapıyor iyice gıcık edeyim sonra kapatarım...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
rysyqe9e.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ali Express den siparis ettigim ipad kilifi geldi güzel duruyor gercekten

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu günlerde bir sevisin verebilceği en saçma cevabı duydum akortek dark evopad 3g m7220'nin wifi'nın mac adresi yok diyor ama her wifi'yı kapatıp açınca mac adresi değişiyor adamlar daha ne kullandıklarını bilmiyor...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
surat kargo ne gereksiz bir kargo firması. adresimi adımı soyadımı başka bir ürünün üzerine yapıştırıp bana getirmişler. benim ürün de anadolu illerini dolaşıyor görünüyor. haşat edip öyle vermeye and içmişler. gereksiz adamlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
surat kargo ne gereksiz bir kargo firması. adresimi adımı soyadımı başka bir ürünün üzerine yapıştırıp bana getirmişler. benim ürün de anadolu illerini dolaşıyor görünüyor. haşat edip öyle vermeye and içmişler. gereksiz adamlar.

ne aldın? ki bu beceriksiz kargoculara muhatab ediyorlar satıcı ucuza kaçsın diye bin takla atıyor iyiki otobüse verme saçmalığı gelmemiş akıllarına.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ütü almıştım, elektrik süpürgesi geldi. benim ütü kayseri dolaylarında.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Allah bu İsrail bellasını versin
Başlarına doğa felaketi gelsinler hepsi cehenemin dibine girsinler
İsraile ülke diyeni yüzüne tüküreyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...