kadircimenelt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
ne olacak bu halimiz lan:hammer:
Hayır yalnız kurtum da o yüzdenErkek ile mi evlenmek istiyon dostum korkutuyosun beni![]()
Nasıl girdin ttnetlimisinInternet paketi bitmis AVM'de ttnet wifi buldum beles beles kullaniyorum film mi indirsem napsam![]()
Tapatalk forumlari toplu halde göstermeye yarayan program kullan bence çok kolaylik sağlıyorTam olarak bu tapatalk ne? Androidli tablet kullaniyroum suan hic kullanmadim o zimbirtiyi...
Bu android klavyesi kendini daktilo saniyor oyle sesler cikartiyor tuslara basinca...
Ttnet abonelerine ttnet wifi noktalarindan kullanici adi ve sifreyle giris yaparak ucretsiz olarak wifi kullanabiliyorsunHayır yalnız kurtum da o yüzden
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nasıl girdin ttnetlimisin
Tam olarak bu tapatalk ne? Androidli tablet kullaniyroum suan hic kullanmadim o zimbirtiyi...
Bu android klavyesi kendini daktilo saniyor oyle sesler cikartiyor tuslara basinca...
klavye sesini klavye ayarlarından kapatabilirsin. ayarlar>dil ve giriş>kullandığın klavyenin yanında ayarlara bas ordan tuşlara basınca ses çıkar tikini kaldır
Sagolasin kargo free 35 tlye geldi ama miknatisli cok sıkı tutuyor cok kaliteli arkadas çinliler yapıyor yavHayırlı olsun [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]![]()
surat kargo ne gereksiz bir kargo firması. adresimi adımı soyadımı başka bir ürünün üzerine yapıştırıp bana getirmişler. benim ürün de anadolu illerini dolaşıyor görünüyor. haşat edip öyle vermeye and içmişler. gereksiz adamlar.
ütü almıştım, elektrik süpürgesi geldi. benim ütü kayseri dolaylarında.
kötü kargo şansı ne marka? bizimkiler ütü'yü arçelik dışında istemiyorlar onuda seçkin ticaret'ten alırlar başka yerden almazlar.
delonghi vvx1640