- Reaksiyon puanı
- 2,148
anca beceremeyen gelip yazar, işine yarayan gelip yazmaz ki sağol işime yaradı diye 

Arkadaşlar çok mutsuzum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bi' telefonu alamadım alacağım ama Z1 Compact hakkında bazı tereddütlerim var.Şimdi Z1C'yi alsam ekranı biraz küçük.Z1 alsam çerçeveleri kalın.Ayrıca ekran TFT panel.Telefonu alsam Oppo gelir falan biraz canım sıkkın.
Asla bir kızla evlenmek istemiyom
Asla bir kızla evlenmek istemiyom
SDN'de avukat var mı?
çook. burada çoğu kişi birbirinin avukatıdır![]()
Arkadaşlar çok mutsuzum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bi' telefonu alamadım alacağım ama Z1 Compact hakkında bazı tereddütlerim var.Şimdi Z1C'yi alsam ekranı biraz küçük.Z1 alsam çerçeveleri kalın.Ayrıca ekran TFT panel.Telefonu alsam Oppo gelir falan biraz canım sıkkın.
Internet paketi bitmis AVM'de ttnet wifi buldum beles beles kullaniyorum film mi indirsem napsam![]()
Team Fortes 2 indir istersen @rozabay Özkan abi sen ben takılırız'' hiç sevmiyorum tf2 yi ama senin için katlanırız artık napcam
''
çözümünü bilmiyorum da bende de var sorun mesaj bildirimleri gözükmüyor çözümünü bulursan söylermisinS3 te bildirim gelmeme sorunu var, nasıl çözülüyodu bu?
Arkadaşımın telefonunda olmuştu da ne yaptı bilmiyorumçözümünü bilmiyorum da bende de var sorun mesaj bildirimleri gözükmüyor çözümünü bulursan söylermisin
S3 un stok mesaj uygulamasindan kaynakli bir sorun hoverchat tarzi sms uygulamalari deneyin ben de daha once veriyi sil deyince hatta fabrika ayarlarina donunce bile ise yaramiyorduçözümünü bilmiyorum da bende de var sorun mesaj bildirimleri gözükmüyor çözümünü bulursan söylermisin
Sürekli "Database error" hatası alıyorum.
Burda mı?