• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse flashtoolun canı cehenneme towelroot ile rootlayıp cwm yükledim romu öyle kurucam. androidde çare bitmez ;)
edit: gene de çözümü bilen varsa yazsın ilerde lazım olacak mutlaka.

sistem Windows 8 ise dijital imza zımbırtısını devre dışı bırakmak gerekiyor [MENTION=288507]Elusive[/MENTION]

İlk defa custom kernel yükledim.IMEI im "null" oldu.Çok korktum.Sonra çözdüm ama işi:biggrin: Geri geldi.

Ya o pes 13 teki çalım yok hızlı adamı alsanda adam geçemiyon ya hiç güzel değil bence

Ya o pes 13 teki çalım yok hızlı adamı alsanda adam geçemiyon ya hiç güzel değil bence
We are all Fifa

era7apu8.jpg

Arkadaşlar eski bilgisayar kasamı satmayı düşünüyorum . Ne kadar fiyat biçeyim az uz olsada söyleyin birşeyler.

İşlemci : İntel Dual CPU E2180 2.00GHz 2.01 GHz
Ram : 3 GB Ram DDR2
Ekran Kartı : 1 GB Asus 210 Silent
400 W Güç kaynağı
150 GB Sabit Disk

Ooo, oyun kolu olmadan Pes 2013 oynanır mı? Bana da en başta zor gelmişti ama alışınca zevki çıkıyor asıl. İşleri kolaylaştırıyor oyun kolu. Alışmanı tavsiye ederim.

Ya bende alışmak istiyorum ama klavye ile oynamaktan el alışmış kontroller karışıyo ya :) yine çok kötü oynamiom ama klavyede yaptığım şeyleri yapamiom :)

Boya, badana işinden anlayan biri var mı beyler ? Daha önce kendi evini boyamışsa daha da güzel olur bilgi vermesi açısından, birkaç sorum olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri