- Reaksiyon puanı
- 242
Lanet olası Godzilla ile savaşmaya hazır mısınız? 

En çekici klipler onlar.Bu Inna'nın da kliplerde bi sevişmediği kaldı![]()
iki satır yazı
yarın kıyamet kopacak![]()
yani mecazen iki satırİki satır yazıp bırakmasaydın. Güzel bi mektup en azından daha başarılı olabilir. Otur, içinden gelenleri yaz şimdi, onu da gönder.
Real maç zevkimizin içine etti.
Britney spears öyle değil ama, etrafından kurşunlar geçen bir klip izletmişti kuzen, onlar hâlâ devam ediyorduBu Inna'nın da kliplerde bi sevişmediği kaldı![]()
Görev yöneticisini açıp, işlemciyi çok kullanan programları kapat.
Yaklaşık 20 yıl önceki filminde Salma Hayek'in ayağından içecek içen ünlü yönetmen kimdir?
Sinema bölümü öğrencilerine yönelttiğim bu soru yetenek, yaratıcılık
ve araştırma bilgisini ölmeye dayandırılmıştır.
Cevabı bilen daha önceden şaşırmış olmalı.
Not: İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.
Yaklaşık 20 yıl önceki filminde Salma Hayek'in ayağından içecek içen ünlü yönetmen kimdir?
Sinema bölümü öğrencilerine yönelttiğim bu soru yetenek, yaratıcılık
ve araştırma bilgisini ölmeye dayandırılmıştır.
Cevabı bilen daha önceden şaşırmış olmalı.
Not: İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.
İkisine de girebiliyorumİnternette bir sorun mu var. Facebook, Youtube filan yurtdışı lokasyonlu siteler açılmıyor.
1 aydır benimde google felan yavaş bi sıkıntılar var ama bilemiyomİnternette bir sorun mu var. Facebook, Youtube filan yurtdışı lokasyonlu siteler açılmıyor.
Yeni elenti felan yükledinmi uyuşmazlık oluyordur belki.o değil de chrome'da iki de bi shockwave çöktü hatası veriyor. bir kaç çözüm yolu denedim gene olmadı.
her zamanki eklentilerim.Yeni elenti felan yükledinmi uyuşmazlık oluyordur belki.
Veli izinlerini , ödevleri verdim. Artık lise benim için bitti sayılır .![]()