- Reaksiyon puanı
- 16,128
galiba kullandığım E1820 Huawei boot edemiyor 8Gb µsd card takmıştım ona deneysel uğraş deney çöktü.
piratebay ile rarbg'yi de deneyin bi.Zamunda' ya noldu. Trackerlar patlamış durumda. Tüm dosyalarda seeder/leecher oranı 0/0 gözüküyor.
AKK yüzünden 300-400 kb/s arası inen dosya Zamunda patlayınca 200 kb/s geçmiyor. Çoğunlukla 0' ı bile görüyorum.
Böyle olunca Zamunda' nın torrentin canı olduğunu bir kez daha anladım![]()
Zamunda' ya noldu. Trackerlar patlamış durumda. Tüm dosyalarda seeder/leecher oranı 0/0 gözüküyor.
AKK yüzünden 300-400 kb/s arası inen dosya Zamunda patlayınca 200 kb/s geçmiyor. Çoğunlukla 0' ı bile görüyorum.
Böyle olunca Zamunda' nın torrentin canı olduğunu bir kez daha anladım![]()
Naptım ben ya![]()
![]()
tovbe Yarabbim![]()
Ben de siri erkek böyle şeylerde hemen cevabı yapıştırıyor![]()
yav yarim saattir ugrasiyorum kadinla bir randevu alamadik![]()
Öyle her erkeğe randevu vermiyor siri hanımöte yandan gerçekten yarım saattir uğraşıyorsan kafayı bozmuşsun demektir:mrgreen:
Japoncasi cok fena![]()
Bende bir ara denemiştim arkadaş yanlışlıkla siriyi açınca telefonu çakma sandıydı![]()
Yeter bu kadar siriyle ugras sanirim cia bu hesaplari izliyormus![]()
Bence de kapat artık b.klu moklu demez yapar suikasti![]()
Yeter bu kadar siriyle ugras sanirim cia bu hesaplari izliyormus![]()
iOS 7.1'de hareketli saat ikonundan sonra bir şey daha farkettim. Telefonu sağa sola, yukarı aşağı eğince ikonlar da ona göre duvar kağıdı üzerinde hareket ediyorlar. Bir nevi 3 boyut kazandırılmış. Apple ince detaylar veriyor ama nedense hiç bahsetmiyor.
Şimdi tapatalk'tan iphone kulübünü aramaya üşendim buraya yazdım.![]()
3d efekti kaptan o gec farketmissin biraz![]()
Ayda yılda bir elime alınca öyle oluyorG2 kullanıyorum ben bilirsin.
![]()
Lg g2 32 likten aldım sizce 4.4 güncellim mi ve vodafone faturasız hatta 20 tl ye kadar ne önerebilirsiniz biliyorum yeri değil ama![]()
Bilmem mi su illetten kurtulayim g2 ya da nexus 5 alacagim![]()
4.4.2 temiz güncelle. Hatta güncelledikten sonra hard reset at. Tertemiz olsun.
Bilmem mi su illetten kurtulayim g2 ya da nexus 5 alacagim![]()
4.4.2 den sonra pil performansı düştü ve çok ısınıyo diyorlar eğer böyle bişey varsa güncelleme benim için önemli değil
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam Allah sabır versinben kurtuldum s3 ten aldım G2 yi mutluyum
![]()
Kaç hafta oldu yükleyeli 1,5 ay oldu mu unuttum ama 4.4.2 ile 3G şarj tüketimi, 4.2.2 wifi ile eş değer desem başım ağrımaz. Yırtınsam bile saatte %15'ten fazla şarj yemiyor. 10 saat wifi ekran süresi aldım 4.4.2'de.
Edit: oyun hariç. Oyun oynamadım hiç. Test amaçlı bir kaç dk oynamıştım sadece ilk başlarda.