yamamoto1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
facebook açtım rahatladım
Ben sildim rahatladım kimseyle konuştuğum yoktu millet sadece oyun isteği atıyordufacebook açtım rahatladım
Blokları takip etmeyi severim aslındaben de bu aralar facebook u kendimi ifade etmek, rahatlamak için kullanıyorum
normal de anlatamayacağım şeyleri anlatıyorum. bazen moral buluyorum bazense tam aksi.
paylaşıma kapalı bir şeyler yazıp duruyorum işte bir nevi sadece benim görebildiğim bir blog oldu zaman tünelim![]()
Eskiden çok güzel mizah sayfaları vardı ama sonradan herkes birbirinden kopyalar oldu yeni bir şey de yok çok sıkıcı yaniFacebookta güzel zaman geçirmek için güzel bi sayfan olacak örneğin veya güzel sayfaları takip edeceksin![]()
paylaştığım şeyler benden başka kimse görmüyoBlokları takip etmeyi severim aslında![]()
Ekli dosyayı görüntüle 9589paylaştığım şeyler benden başka kimse görmüyo
kendi paylaşımı mı kendim beğenirim![]()
![]()
Çıkacağını sanmıyomusb image writer ile linux mint ile 7'yi usbye atan oldumu?
![]()
Onun için WinUSB kullanman lazım öyle kullanamazsın flashıusb image writer ile linux mint ile 7'yi usbye atan oldumu?
![]()
Bence o sadece bir temaÇıkacağını sanmıyomgüzelmiş demek windowsu özledin
![]()
Çocukken bir ramazan ayında memlekketeyiz annemler yakmış sobayı sahurda herkes üşümüş toplanmış masaya, koymuşlar ekmekleri sobanın üzerine, ısınanları alıp alıp o üzerine tereyağını sürmeler o anılar aklımdan gitmiyor bir başka o sobanın tadıKöye geldim sobayi yaktim, arkadaş insan sobayi özlüyor![]()
O kadar nescafe içtik şifreleri yolladım çekiliş çıkması bir yana listede adımız bile yok o kadar kişi arasında :huh::blushing:
mycafe isimli bi nescafe makinası veriyolar sanırım arkadaşımda atmış mesaj ama bayağı bi mesaj atmış mycafe kazandınız diye bi mesaj gelmiş adres bilgileri istenmiş kargoyla yolluycaklar galiba
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
ismide çıkmış sisteme şans işte
benim tarayıcı değil de flash çöktü![]()
Aynen kardeşim..gülünç birşeyden ceza yediğimi bir ay sonra öğrenmiş bulunuyorum.
hani derler ya bir ay tuzu şekeri kullanmazsan yokluğuna alışırmışsın. sdn ne tuz ne şekerdi benim için zaten. ama artık vaktimi daha da az geçireceğim bir yer olacak. iyi akşamlar.
usb image writer ile linux mint ile 7'yi usbye atan oldumu?
![]()
Usb'i ntfs olarak tek parça halinde biçimlendir. Ondan sonra winrar'la da,peazip'le de çıkartsan çalışır.
LinuxMint 15 olivia fransız winrar'a ama winusb deniyorum ...