Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Facebookta güzel zaman geçirmek için güzel bi sayfan olacak örneğin veya güzel sayfaları takip edeceksin :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben de bu aralar facebook u kendimi ifade etmek, rahatlamak için kullanıyorum :)
normal de anlatamayacağım şeyleri anlatıyorum. bazen moral buluyorum bazense tam aksi.
paylaşıma kapalı bir şeyler yazıp duruyorum işte bir nevi sadece benim görebildiğim bir blog oldu zaman tünelim :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
ben de bu aralar facebook u kendimi ifade etmek, rahatlamak için kullanıyorum :)
normal de anlatamayacağım şeyleri anlatıyorum. bazen moral buluyorum bazense tam aksi.
paylaşıma kapalı bir şeyler yazıp duruyorum işte bir nevi sadece benim görebildiğim bir blog oldu zaman tünelim :)
Blokları takip etmeyi severim aslında :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
usb image writer ile linux mint ile 7'yi usbye atan oldumu?
Screenshot+from+2014-04-25+21%253A39%253A53.png

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Köye geldim sobayi yaktim, arkadaş insan sobayi özlüyor :D

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Köye geldim sobayi yaktim, arkadaş insan sobayi özlüyor :D
Çocukken bir ramazan ayında memlekketeyiz annemler yakmış sobayı sahurda herkes üşümüş toplanmış masaya, koymuşlar ekmekleri sobanın üzerine, ısınanları alıp alıp o üzerine tereyağını sürmeler o anılar aklımdan gitmiyor bir başka o sobanın tadı :)

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar. Hesabımı silmeniz mümkün müdür acaba teşekkür ederim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Soba deyince anılarım canlandı birden. Yanan sobaya yapışan kol, sobasız odada ders çalışma, çaydanlık, çamaşır, kestane, duman, damlayan zift...

Hey gidi günler...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
O kadar nescafe içtik şifreleri yolladım çekiliş için kaybettik ps4'ü :huh::blushing:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
O kadar nescafe içtik şifreleri yolladım çekiliş çıkması bir yana listede adımız bile yok o kadar kişi arasında :huh::blushing:

mycafe isimli bi nescafe makinası veriyolar sanırım arkadaşımda atmış mesaj ama bayağı bi mesaj atmış mycafe kazandınız diye bi mesaj gelmiş adres bilgileri istenmiş kargoyla yolluycaklar galiba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

b8MaPd.jpg

ismide çıkmış sisteme şans işte

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
mycafe isimli bi nescafe makinası veriyolar sanırım arkadaşımda atmış mesaj ama bayağı bi mesaj atmış mycafe kazandınız diye bi mesaj gelmiş adres bilgileri istenmiş kargoyla yolluycaklar galiba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

b8MaPd.jpg

ismide çıkmış sisteme şans işte

Aynen şans benim katıldığım kampanya nescafe 3ü1 arada 3 kişiye mercedes A180 ve 333 playstation 4 veriyordu ama çıkmadı işte :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] MERCEDES A180 çıkıyomuş bide :)

ZNQabG.jpg

inşallah bu çıkar kardeşim

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
@djvietnam

İnşallah kardeşim'de ne yazık ki bitti çekiliş başka bir zamana umarım böyle bir araç sahibi olursun sende :) Ben PS4 razıydım ama olmadı ama ben araçların çıkan kişiler çalışanların yakını olabilir diye düşünce içindeyim her çekilişde kolay kolay yedirmezler bence aracı :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] valla ciddi bir şey söyleyimmi bu araç bana çıkarsa üzüntü ve sevinci bi anda yaşarım niye üzülürüm hocam asgari ücretli bi insan bu aracın ne vergisini ne ötvsini falandı filandı ödeyemem masrafa girerim bankadan kredi çekmem gerekir çünkü saydıklarımı ödeyebilmem için sevinirim kızarkadaşıma acayip hava olur sen bu gidişle bisiklet bile alamazsın der hep çünkü :) a180le önünde drift yaparım süper hava olur geceleri uyuyamam ya çalarlarsa diye :) kapının önünden burda pevgout 307ye bile oooo arabaya bak diyolar bunu görünce bu ney la derler korkarlar :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
@djvietnam Umarım hayalindeki arabaya paraya sahip olursun ama herşey araba para değil tabi ki sağlık huzur mutluluk olsun önce arabada olsun tabi :)
bana çıksaydı satardım bende direk bir tane şahin benim işimi görür diğer parayıda değerlendirirdim güzel planlar yapardım o zaman nasip kısmet böyle yazıyoruz
araba olunca olmuyor böyle değişiyor herşey neyse ben standby moduna geçeyim iyi geceler. :)

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
gülünç birşeyden ceza yediğimi bir ay sonra öğrenmiş bulunuyorum.

hani derler ya bir ay tuzu şekeri kullanmazsan yokluğuna alışırmışsın. sdn ne tuz ne şekerdi benim için zaten. ama artık vaktimi daha da az geçireceğim bir yer olacak. iyi akşamlar.
Aynen kardeşim..

41atakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni taşındığım için arkadaşım yok,hava soğuk,dışarı çıksam ne yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...