Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence bu die hard filmleri açık açık 11 eylül olayıyla ilgili filmler 80-90 yapımı film nasıl olurda 11 eylül olaylarıyla alakalı olur sorusuna ise cevabım şu:

İlk filmin afişinde üst taraftan alev almış koskoca bir kule görüyoruz hatta filmin bir afişinde bu kulenin sayısı iki

İkinci film ise uçak temalı bir filmdi generalin uçağı kaçırması ve teröristlerin hava kontrol merkezini çaresiz bırakmaları ve büyük bir kargaşa yaşanması ise daha da olayı ilginçleştiriyor

Üçüncü film ise ny de geçiyor ve filmin bir sahnesinde hiç bir alakası olmamasına rağmen ikiz kuleleri gösteriyor ve şehirde de tıpkı 11 eylül gibi çok büyük kargaşa ve korku var

Evet bana komplo teorisi manyağı diyebilirsiniz:) ama bu kadar da tesadüf olmaz ki yav

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Forum yeni boyandığından sağa sola yaslanmayınız, üstünüz kirlenmesin. :P

Forum tabiki değişti. Heraklitos'un dediği gibi: "Aynı ırmakta iki kez yıkanılmaz." :mrgreen:

farkettim değişmiş biraz hoş muhabbetli bazı arkadaşlarımız banlanıp puf olmuşlar...

yanlışmı yaptık acep geri dönerek aynı ırmağa 2 kere girdik yahu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence bu die hard filmleri açık açık 11 eylül olayıyla ilgili filmler 80-90 yapımı film nasıl olurda 11 eylül olaylarıyla alakalı olur sorusuna ise cevabım şu:

İlk filmin afişinde üst taraftan alev almış koskoca bir kule görüyoruz hatta filmin bir afişinde bu kulenin sayısı iki

İkinci film ise uçak temalı bir filmdi generalin uçağı kaçırması ve teröristlerin hava kontrol merkezini çaresiz bırakmaları ve büyük bir kargaşa yaşanması ise daha da olayı ilginçleştiriyor

Üçüncü film ise ny de geçiyor ve filmin bir sahnesinde hiç bir alakası olmamasına rağmen ikiz kuleleri gösteriyor ve şehirde de tıpkı 11 eylül gibi çok büyük kargaşa ve korku var

Evet bana komplo teorisi manyağı diyebilirsiniz:) ama bu kadar da tesadüf olmaz ki yav

iyide hoca bunca yıl üstünden geçtikten sonra elin abd sinin komplosundan bize ne kendi içimizde oynanan komploları görmek gerek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Farkedemediysen yok demektir. :P

hoş geldin hocam. :)

teşekkürler.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iyide hoca bunca yıl üstünden geçtikten sonra elin abd sinin komplosundan bize ne kendi içimizde oynanan komploları görmek gerek.

Türkiye'deki komploları çözmeye ömrümüz yetmez En basitinden Turgut Özal'ın ölümü hâla bir açıklığa kavuşturulmuş değil artı olarak die hard serisi meşhurken ben daha çocuktum yeni yeni izleyince aklıma bunlar geldi:)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Beni başbakan yapın [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] herkese ptt kargo ile fındık gönderecek :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nisan yağmurları sonunda başladı. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla süper olur. :D Ama ofisin içinde mümkün değil. :D

Öğlen camiye giderken yağarsa ıslanırım bak. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şemsiye tutarsan sıkıntı yok. :D

O değil de hafta sonu sınavlarım var. Yarın öğleye kadar uyumayacağım ya. Sonra yine azıcık uykuyla Pazar sınavlarına devam.

Bitsin şu vizeler. :D

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
20131202225821-8c59cf5e.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kötülerin duası kabul olmuyor işte. Camiye gittiğimde güneş açtı. :D

Şimdi yine kapandı. Birazdan yağmur şov başlayabilir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Mübarek Cuma'dan Casual Friday'e :mrgreen:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Rezistansi kireçlenmesin diye ketıla calgon koydum, evdeki herkes zehirlendi. Calgon kullanmayın arkadaşlar

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hiç gülücük bile koymamışsın, e adam forumda bu cümleyi kurarken yüz şeklini de görmediği için normaldir gerçek sanması. :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ne bilim yani bu kadar manyak olabileceğimi sanmazsınız diye düşündüm :D

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Geçen hafta salı günü gözlük takmaya başladım. İlk izlenimler olumlu yönde.

Not: Mesaj sayım 1000'in altında olduğu için kendimi üvey evlat gibi hissediyorum. İzlenimlerime göre mesaj sayısı az olanları pek takmıyorlar.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Geçen hafta salı günü gözlük takmaya başladım. İlk izlenimler olumlu yönde.

Not: Mesaj sayım 1000'in altında olduğu için kendimi üvey evlat gibi hissediyorum. İzlenimlerime göre mesaj sayısı az olanları pek takmıyorlar.
Yok öyle bir şey :) Takma kafana.İnsanlar bencildir,en çok kendilerini isterler...Çok ilgi bekleme :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu fabrikadan en son son ben ayrılım kimse beni kovamaz diyen ustayı servise geç kaldı diye fabrikada bırakalım diye öneri sundum ama kabul edilmedi :(

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Birtek benmi anladım [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] yi sanırım Caps sayfalarında takılmak lazım :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ya capsle falan alakali değil ne bilim komik geldi yazdım anlarsınız diye düşündüm çünkü manyak olmak lazım onu yapmak için :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ketılda türk kahvesi yapan gördüğüm için, onu da yapana şaşırmam yani. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...