- Reaksiyon puanı
- 260
Iyiymis 

Ne bilim yani bu kadar manyak olabileceğimi sanmazsınız diye düşündüm![]()
Yav bu googleda son zamanlarda sorun mu var sık sık arama yaptığımda hata aliyorum hem masaustu chromeda hem de ipad safaride ama yandexe girince yok mesela boyle bir sorun
bende de Google chrome ile facebook vs düzgün çalışmıyor sayfalar esik yükleniyordu
Google arama motoruda bazen donuyor bazen hiç açılmıyordu şu an int. Explorer kullanıyorum ve bi sorun yok şimdilik ama bu ie de hiç eklenti vs yok o kötü yav
İyi akşamlar burjuva.)
Haftasonu hoca değilim.Hocam bir telefon hediye ederse burjuvalığım tamamlanır herhalde.![]()
Görüşmeler sürüyor...Boşver şimdi burjuvayı. Ptt kargo ile gönderim konusunda anlaşabildin mi??![]()
Haftasonu hoca değilim.
Görüşmeler sürüyor...![]()
Ağustos'a varmadan hallet. Daha Cumhurbaşkanlığı seçimleri var![]()
Telefonlar yine taksitle satılıyor ve ben yine telefon alamıyorum!!
hediye çekide kalkcakmış çabuk olun derim 1-2 haftaya kadar G2 almayı planlıyom hayırlısı bakalım şuan bende S3ü sattım HTC HD2 ile idare ediyomyalnız değilsin ch@t527'nin beynini uçurduk telsiz kaldık...
alamıyoz...
yalnız değilsin ch@t527'nin beynini uçurduk telsiz kaldık...
alamıyoz...
Nedir hocam senin cektigin su ch@t527'den ya, her iki mesajindan biri bu telefonla alakali![]()
alamam ben şu anda.Ancak 1000tl'ye kılıf alcamhediye çekide kalkcakmış çabuk olun derim 1-2 haftaya kadar G2 almayı planlıyom hayırlısı bakalım şuan bende S3ü sattım HTC HD2 ile idare ediyom![]()
Ben sağlığından şüphe etmeye başladım.![]()
Benim marka HTC ama tipi biraz garip 1-2 aydır kullanıyorum Allah belasını versinBen bile Alcatel'imden bu kadar cok cekmiyorum. Millet telefonumun markasini soruyor, alcatel diyorum, anteni var mi diyorlar. İstisnasiz herkes soyluyor bunu. Benim bunalima girmem lazim, akil saglimi yitirmem lazim asil![]()
benim marka htc ama tipi biraz garip 1-2 aydır kullanıyorum allah belasını versin![]()
Yok hocam telefonun dokunmatik ayrı donma kasmalar ayrı dert telefonun orjinali windows phone android 4.4.2 rom kuruluyorElinizdeki telefon, telefon işlevini görmüyor mu ki allah belasını versin diyorsunuz?
Hocamın bana burjuva demesine bakmayın, ben de eski telefon kullanıyorum.![]()
Yok hocam telefonun dokunmatik ayrı donma kasmalar ayrı dert telefonun orjinali windows phone android 4.4.2 rom kuruluyor![]()