Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tabletin kutu içeriği müthiş değil mi 999 tlye mal oldu
5ezesupe.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
bunu aldım nasıl? diye sorduğun kişi telefon özelliği var mı? diye sordu mu? ablam ona göstediğim her tablet'in telefon özelliği var mı? diye sorardı.

Cümleyi anlarsam cevap vereceğim şu an sorun üzerinde düşünüyorum :D , sadece wifili bu , bu arada :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Cümleyi anlarsam cevap vereceğim şu an sorun üzerinde düşünüyorum :D , sadece wifili bu , bu arada :)

Tableti aldığın kişi, "Tablette telefon özelliği var mı?" diye sordu mu diyor. Ablasına gösterdiği her tablet için, ablası tablette telefon özelliğinin olup olmadığını sormuş.

Umarım doğru yazmışımdır. :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tableti aldığın kişi, "Tablette telefon özelliği var mı?" diye sordu mu diyor. Ablasına gösterdiği her tablet için, ablası tablette telefon özelliğinin olup olmadığını sormuş.

Umarım doğru yazmışımdır. :D

Translate için sağol :D hayır sormadı wifili model alacaktı zaten fiyatı uygun oluyor [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

bunun nesi anlaşılmaz? senin muhatab olduğun kişiler teknolojiden anlıyor benim muhatab olduğum kişiler anlamıyor soruyor da soruyor zaten ch@t527'yi alan kişler de onlar dark evoPad M7200 8gb 7'' 3g ips aldılar telefon özelliği var görüntülü görüşme de var 449TL hp'den almışlar yalnız numerik klavyesi ve rehberi yok arayınca cevaplayabiliyon değişik bir telefon oluyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
bunun nesi anlaşılmaz? senin muhatab olduğun kişiler teknolojiden anlıyor benim muhatab olduğum kişiler anlamıyor soruyor da soruyor zaten ch@t527'yi alan kişler de onlar dark evoPad M7200 8gb 7'' 3g ips aldılar telefon özelliği var görüntülü görüşme de var 449TL hp'den almışlar yalnız numerik klavyesi ve rehberi yok arayınca cevaplayabiliyon değişik bir telefon oluyor.

Akıllı telefonu olan birisi için tablette 3g yi gereksiz bulurum ben ve tabletlerin telefon olarak kullanılması garip kaçıyor :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Akıllı telefonu olan birisi için tablette 3g yi gereksiz bulurum ben ve tabletlerin telefon olarak kullanılması garip kaçıyor :)
kahve tepsisi ile konuşuyor gibi görünmek hoşlarına gidiyor bazı kadınların örnekleri tvde çok benim hala umudum var dizisinde asu karakteri kullanıyordu ondan gördü aylarca aradı bu dark evopad'i buldu ona abudik bir numarada aldı 1 hafta kullanır sıkılır bırakır onun pc bende onuda kullancam diye aldı monitörsüz aylarca kutusunda durdu masa bile almıştı kullanmadı bende el koydum pc ve masaya...
tablet'e de el koyacam yakında.

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanları rahatsız eden ve arkasındaki insanlara güvenenlere umarim birisi birgun haddini bildirir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
kahve tepsisi ile konuşuyor gibi görünmek hoşlarına gidiyor bazı kadınların örnekleri tvde çok benim hala umudum var dizisinde asu karakteri kullanıyordu ondan gördü aylarca aradı bu dark evopad'i buldu ona abudik bir numarada aldı 1 hafta kullanır sıkılır bırakır onun pc bende onuda kullancam diye aldı monitörsüz aylarca kutusunda durdu masa bile almıştı kullanmadı bende el koydum pc ve masaya...
tablet'e de el koyacam yakında.

Kadınlar pek anlamıyor bu işlersen malesef :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
izledim ama star wars filmlerini pek sevmiyorum açıkçası yapmacık geliyor bana :)

Hooop Star Wars a laf yok :D
Yani dersen ki 4-5-6 filmleri yapmacık anlarim çünkü çekildiği yıllar belli:)
İkinci üçlemesi o kadar da değil.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hooop Star Wars a laf yok :D
Yani dersen ki 4-5-6 filmleri yapmacık anlarim çünkü çekildiği yıllar belli:)
İkinci üçlemesi o kadar da değil.
Yeni filmi fena değil ama başlangıç avatar gibi filmler daha çok hoşuma gidiyor uzay gemisi ışın kılıcı filan bozuyor beni :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Kimini daha çok çekiyor ışın kılıcı Vs :D
(bkz.ben)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
bilim kurgu aksiyon macera gerilim favorilerim [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] haklı bilim kurgu sevilmezmi ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...