Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Cadılar Bayramında![]()
İyi o zaman daha vakit var. :tongue:
Cadılar Bayramında![]()
Tabletin kutu içeriği müthiş değil mi 999 tlye mal oldu
ipad yok muydu sende? Neden bunu aldın?
Şu anda kampanyalı asus tf701t modeli bugün elime 1 tane ulasıcak isterseniz incelerim android tablet almak isteyenler için http://www.vatanbilgisayar.com/tf701t-nvidia-tegra4-19ghz-2gb-ram-32gbdisk-101-android.html
bunu aldım nasıl? diye sorduğun kişi telefon özelliği var mı? diye sordu mu? ablam ona göstediğim her tablet'in telefon özelliği var mı? diye sorardı.
Cümleyi anlarsam cevap vereceğim şu an sorun üzerinde düşünüyorum, sadece wifili bu , bu arada
![]()
Tableti aldığın kişi, "Tablette telefon özelliği var mı?" diye sordu mu diyor. Ablasına gösterdiği her tablet için, ablası tablette telefon özelliğinin olup olmadığını sormuş.
Umarım doğru yazmışımdır.![]()
Cümleyi anlarsam cevap vereceğim şu an sorun üzerinde düşünüyorum, sadece wifili bu , bu arada
![]()
bunun nesi anlaşılmaz? senin muhatab olduğun kişiler teknolojiden anlıyor benim muhatab olduğum kişiler anlamıyor soruyor da soruyor zaten ch@t527'yi alan kişler de onlar dark evoPad M7200 8gb 7'' 3g ips aldılar telefon özelliği var görüntülü görüşme de var 449TL hp'den almışlar yalnız numerik klavyesi ve rehberi yok arayınca cevaplayabiliyon değişik bir telefon oluyor.
Açıklanmadı gitti şu sonuçlar.
Pztye kadar açıklanır sabret![]()
kahve tepsisi ile konuşuyor gibi görünmek hoşlarına gidiyor bazı kadınların örnekleri tvde çok benim hala umudum var dizisinde asu karakteri kullanıyordu ondan gördü aylarca aradı bu dark evopad'i buldu ona abudik bir numarada aldı 1 hafta kullanır sıkılır bırakır onun pc bende onuda kullancam diye aldı monitörsüz aylarca kutusunda durdu masa bile almıştı kullanmadı bende el koydum pc ve masaya...Akıllı telefonu olan birisi için tablette 3g yi gereksiz bulurum ben ve tabletlerin telefon olarak kullanılması garip kaçıyor![]()
Akıllı telefonu olan birisi için tablette 3g yi gereksiz bulurum ben ve tabletlerin telefon olarak kullanılması garip kaçıyor![]()
kahve tepsisi ile konuşuyor gibi görünmek hoşlarına gidiyor bazı kadınların örnekleri tvde çok benim hala umudum var dizisinde asu karakteri kullanıyordu ondan gördü aylarca aradı bu dark evopad'i buldu ona abudik bir numarada aldı 1 hafta kullanır sıkılır bırakır onun pc bende onuda kullancam diye aldı monitörsüz aylarca kutusunda durdu masa bile almıştı kullanmadı bende el koydum pc ve masaya...
tablet'e de el koyacam yakında.
Bu sonuç seninse kesin yalanBu ıq testleri yalan herhalde![]()
hocam inception gibi filmlerin hepsini izledm artk film bulamıyorumInception?
hocam inception gibi filmlerin hepsini izledm artk film bulamıyorum![]()
izledim ama star wars filmlerini pek sevmiyorum açıkçası yapmacık geliyor banaStar Wars izledin herhalde?
izledim ama star wars filmlerini pek sevmiyorum açıkçası yapmacık geliyor bana![]()
Yeni filmi fena değil ama başlangıç avatar gibi filmler daha çok hoşuma gidiyor uzay gemisi ışın kılıcı filan bozuyor beniHooop Star Wars a laf yok![]()
Yani dersen ki 4-5-6 filmleri yapmacık anlarim çünkü çekildiği yıllar belli
İkinci üçlemesi o kadar da değil.
Bu sonuç seninse kesin yalan![]()
Kimini daha çok çekiyor ışın kılıcı Vs
(bkz.ben)
en sevdiğin ne ? romantik miEn nefret ettiğim tür bilim kurgudur![]()
en sevdiğin ne ? romantik miabi nasıl adamsınız bilim kurgu sevilmez mi yav
![]()