• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
zaten hepsini dört dörtlük yapan tıpa gider, uçak müh e gider :)
bizse bi konuda çok iyi oluyoruz. ona uygun bi yere gidiyoruz.
benim fenim iyi olsa tıpa yine gitmezdim :) çünkü sevdiğim bi meslek değil :)
Tabi onun orası öyle de benim çok düşük...

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
NGungor96 Nickli Üyeden Alıntı zaten hepsini dört dörtlük yapan tıpa gider, uçak müh e gider
001_smile.gif

bizse bi konuda çok iyi oluyoruz. ona uygun bi yere gidiyoruz.

benim fenim iyi olsa tıpa yine gitmezdim
001_smile.gif
çünkü sevdiğim bi meslek değil
001_smile.gif

<Tabi onun orası öyle de benim çok düşük...

Tıpa gidilmez mi ya sana okuduğun yerden para verecekler yattığın yerden ayda en az 10 bin verecekler ve sen gitmeyeceksin..?

:D :D :lol:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tıpa gidilmez mi ya sana okuduğun yerden para verecekler yattığın yerden ayda en az 10 bin verecekler ve sen gitmeyeceksin..?

:D :D :lol:
hayır :) inan 150 net yapacak olsam yine tıp düşünmem. para için adım atan biri değilim. şimdi diyeceksinki çok mu paran var: ona da hayır hatta hiç param yok. olmasında :)

para kazanmak için türlü yollar var: mesela beyaz ticareti :) illa ki de tıp değil yani :)

bu arada tıp öğrencilerinin yarısı sağlık ocaklarında gelene gidene çilekli öksürük şurubu yazıyor bilgine :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
hayır :) inan 150 net yapacak olsam yine tıp düşünmem. para için adım atan biri değilim. şimdi diyeceksinki çok mu paran var: ona da hayır hatta hiç param yok. olmasında :)

para kazanmak için türlü yollar var: mesela beyaz ticareti :) illa ki de tıp değil yani :)

bu arada tıp öğrencilerinin yarısı sağlık ocaklarında gelene gidene çilekli öksürük şurubu yazıyor bilgine :)

Neyse kardeş kazandık da biz mi gitmiyoruz :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
@Elusive 4.4 e güncellendi telefon, yedekleri 4.3 te aldım, şimdi uyumsuz diyor, var mı bir yolu yüklemek için? yoksa 4.3 e geri nasıl dönerim? o şekilde 4.4 e geçince yedek alacam artık.
Bende yedek almistim yuklememisti. Çok üzerinde durmadim zaten genelde yedeği cwm ile aliyorum. Yani cozumu de var mi bilmiyorum arastirmak lazim. 4.3 doneceksen https://mega.co.nz/#!6BVGzTxT!VC-Xza5_7WnSUXvF3XALnbRPmyenrRckn1d9eXjVJWQ
http://forum.shiftdelete.net/sony/3...sil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
:)
Tıp bitmez düşünsene herkesin hayatı da senin elinde :D çok eğlenceli meslek, çilekli şurup yazarsın fln. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ula* en gereksiz dizileri çevirirsiniz ama bir arrow u çevirmezsiniz hay ben sizin...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
16. Bolum degil mi ? Cevirisi var

Yabancıdizi izlede kaliteli değil ya. Yani görüntü kaliteli değil. Torrentten x264 720p indiriyorum onun için de harici alt yazı yok daha yeni çevirmeye başlamışlar yüzde 1 :hammer:

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adam ban yemeyi alışkanlık haline getirdi :)) Akşam akşam hiç güleceğim yoktu ya

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Diyanet, seni Allah 'a havale edecektim neyse ki uyuyakaldım. :sleep:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Fındık..!!! kulağım çınladı foruma girdim bir de ne göreyim..
Hocam adres hazır.. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...