Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Yok artık! İşaret falan mı yolladı "biri" acaba?
Kelime kokusu alıyor resmen. İbretlik hadise! :P

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ben de anneannemin ve dedemin sonucuna zar zor bakabildim . Anneannemin sonucuna bakarken dedemin babasının adını , dedemin sonucuna bakarken de dedemin babasının babasının adını sordu ( bunda evde kısa süreli tartışmanın ardından doğru sonuç bulundu :D ). Sonuçları ise ikisi de kuraya alınmamışlar 2007 senesinden beri kesintisiz başvuranlar alınıyormuş galiba bizimkiler de 2 seneden beri başvuruyorlardı.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ben de anneannemin ve dedemin sonucuna zar zor bakabildim . Anneannemin sonucuna bakarken dedemin babasının adını , dedemin sonucuna bakarken de dedemin babasının babasının adını sordu ( bunda evde kısa süreli tartışmanın ardından doğru sonuç bulundu :D ). Sonuçları ise ikisi de kuraya alınmamışlar 2007 senesinden beri kesintisiz başvuranlar alınıyormuş galiba bizimkiler de 2 seneden beri başvuruyorlardı.

Darısı onlara inşallah. Bizimkiler kaç senedir bekliyorlardı bu günü.
İşin hoş tarafı bugün dünya mutluluk günüymüş. İlk defa duydum çok da umrumda değil; ama güzel tevafuk oldu bizim için. :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ahbari sus, senin yüzünden şansım azalıyor.. :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Darısı onlara inşallah. Bizimkiler kaç senedir bekliyorlardı bu günü.
İşin hoş tarafı bugün dünya mutluluk günüymüş. İlk defa duydum çok da umrumda değil; ama güzel tevafuk oldu bizim için. :D

Giderler bizimkiler de bir kaç seneye Allah nasip ederse :)
O değil de üvey anneannem ( dedemin iki eşi var üçü başvurmuş ) geçen sene ( ilk başvurduğu sene ) köyden x kişisine çıkınca isyan etmiş " Ben o kadar namaz kıldım ••••• x'e çıkıyor da bana niye çıkmıyor " diye . Duyunca sadece Allah akıl fikir versin dedim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
... sony'nin bir cihazı ve ikinci defa sony olmayacak. güncellemeden çalıyorlar :)

Bizim güncellemeyi de Nisan'a atmışlar. Ben çoktan yükledim gerçi. =))

Bu arada diyanet hacc sorgusundaki soruyu anlayanlar gidebiliyormuş sadece hacc'a :P o nasıl sorudur öyle mübarek. :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Bu arada diyanet hacc sorgusundaki soruyu anlayanlar gidebiliyormuş sadece hacc'a :P o nasıl sorudur öyle mübarek. :D

kaz, kasım ; katır/at vardı ilk okuyunca bi duraksadım :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

Bl kilidini açıp rom yükleyecez artık, görünen o.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
DSCF2491.JPG

Heyecanla izliyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...