Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sonsuzbilge, sonsuzluğa kavuşacak. Az sonra!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bilmeyen eleştirir, hiç bilmeyen çamur atar.

.​

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
İnternal Affairs diye bir film izledim asya işi, youtube da gezerken trilogy olduğunu gördüm. hoşuma gitti. köstebek filmi bundan esinlenmiş gibi bile geldi :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SDN YÖNETECİLERİ HANİ 18mart bayrak nerde :(

18 mart çanakkale zaferimiz kutlu olsun şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ne kadar farklıysa o kadar iyi
bir an düşünmeden yaparsın
sonra düşünüp düşünüp ağlarsın hayır katılmıyorum ne kadar aynıysa o kadar iyi
hem zaten neşe aynılıkta gelir farklılıkta değil
yolda gördüğüm deliler ne kadar neşeli
deli olmak hüzne yeğ midir ?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] ceza bugün bitiyor herhalde.Koyunlarla ne alıp veremediğin var :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu whatsapp'a güncelleme gelmiş güncelleyim mi? Her yerin reklam olmasından korkuyorum

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilk filmi izledim. 2 ve 3 ünde trailerlarına baktım da, puanları düşmüş, bir de gelecek, 2 de gençlik vs üçtede bişeyler anlatıyor. herhalde tutturamamışlar.

Hocam yorumlara baktım da 10 yorumun 8'inde orjinal yapımın çok daha iyi olduğu söyleniyor şahsen merak etmiyor değilim iki ve üçüncü filmlerde puan düşmüş ama yinede genele göre yüksek 7 civarı

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
film muhabbeti değil sadece :)

bir yandan haberleri de okuyup üzülüyor insan. bizim türkiyede olaylar malum, kimileri avaz avaz bağırıyor ama Filistinde her gün çocuklar tutuklanıp hücreye atılıp baskı yapılıyor.

005081611261216tefel016d36cabffc306a.jpg

insan ne diyeceğini bilemiyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Birileri çocuklara karşı samimiyse umarım bu konuda da sesleri çıkar.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Samimi !? Ben en çok neyi merak ediyorum biliyor musun,günde on şehit verdiğimiz zaman neden yürüyüş yapılmadı ?
Mesele bilgili olmak,doğru taraf falan da değil.Sadece vicdanını dinlese insan,zaten ortada mesele kalmaz.Bak şu çocuğu tutan asker var ya,sadece vicdanına karşı çıktığı için o halde.Vicdansızlara da zerre acımıyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gunaydin beyler, günün anlam ve onemi büyük 18 mart dolayisiyla hem Çanakkale sehitleri hem de butun sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum olmasaydilar olmazdik :) bir de [MENTION=105823]bt38[/MENTION] neden ucan herkesin ismi ucusan uyelere yazilmiyor kıdemliler mi sadece :D

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gördüğüm kadarıyla moderatörleri gıcık edenler,sinirlerini tepelerine çıkartanlar,aşırı saygısızlık yapanlar,forumda "itibarı" olanlar :))

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
kara liste orası :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

the blacklist 16 da çıkmış :)

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=363039]AnOldFriend[/MENTION] 5 dk da çözmüşsün beni :) Medya falan,pes doğrusu.Benim ne demek istediğimi sen gayet iyi anladın,anlamazlıktan gelmeni önermem :D Madem görüşün bu kadar keskin,söyle bakalım ygs sonucum ne olacak :)

AnOldFriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@AnOldFriend 5 dk da çözmüşsün beni :) Medya falan,pes doğrusu.Benim ne demek istediğimi sen gayet iyi anladın,anlamazlıktan gelmeni önermem :D Madem görüşün bu kadar keskin,söyle bakalım ygs sonucum ne olacak :)

Karşılıklı birbirimizi anladıysak ne mutlu :)

ygs sonucun için ise;
-cemaat dershanelerine gittiysen, çözdüğün deneme sınavları yada derslerde sınav sorularının çok benzerleri muhakkak sorulmuştur, istihbarat sağlam çünkü. Şansın yüksek :)
-cemaat dershanelerine yada dershaneye gitmediysen de sınavı kazanma şansın düşük, okul eğitimi beş para etmez çünkü. Ama üzülme, istanbula 3.köprü, 3.havaalanı yapılıyor, yollarımız da duble :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] neden ucan herkesin ismi ucusan uyelere yazilmiyor kıdemliler mi sadece :D
Günde reklamdan uçan kişi sayısından haberin var mı :) eğer hepsi uçuşan üyelere yazılsa mesaj sayısı burayı geçerdi.
Bi kural yok ama en azından bi 50-100 mesajı olanlar giriyo o listeye.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] beni kara listeye ekleyeceğiniz zaman haber verinde poz vereyim laaa :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...