Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
Bende 6.0.028 diye var. Eski usul
bende ygs kitapçıklar ıvs vardı. onları bu şeklide hallettim.Başka bir yolla hallettimsağolasın nurettin. Bende nitro pdf vardı. O işi yapıyordu ama DRM kilidinden dolayı hata veriyordu. Kilidi kaldırdım
![]()
twıter'e ulasabilen varmı ?
Sorun var su an
Maalesef.
Vicdanı olan herkes üzüldü gencecik bir çocuğun ölümüne. Değil eylemlere katılmak, isterse o eylemlerin organizatörü olsun 15 yaşındaki bi çocuğun ölümünü savunabilecek kimseyi tanımıyorum. Olayı neresinden ele alırsan al elinde kalıyo. Hiçbir gösteri Berkin'i geri getiremeyecek.
Umarım bugün olaylar yatışır, yasını tutmak isteyenler de sakince yas tutar. Sokaklara dökülüp yeni Berkin'ler yaratmak hiç de akıl kârı değil.
Üniversiteye başlicam diye çok hevesliydim ben de![]()
![]()
The Amazing Spiderman google playde sadece 20 kuruş almak isteyenler fırsatı kaçırmasın.
Ediyor heralde. Sorun oluyorsa bankayı ara konuş hallederler.Banka kartını kabul etmiyor mu google play?
twıter'e ulasabilen varmı ?
Forumda paylaşım diliyle ilgili bi madde vardı amaHappy birthday @bt38![]()
Forumda paylaşım diliyle ilgili bi madde vardı ama
neyse sana torpil yapıyım, eyvallahyaşlanıyoruz işte
YavaşşşBabana soyle de hediye olarak evlendirsin ben sahsen dogum gunu hediyemi oyle istiyecegim![]()
Eyvallah abihayırlı olsun @bt38 . zaman çabuk geçiyor. kıymetini bilin lisans çağının![]()
Yaşıyıp göreceğiz, umarım yoktur20 yas sendromu var mi ki @bt38![]()