• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir yolla hallettim :) sağolasın nurettin. Bende nitro pdf vardı. O işi yapıyordu ama DRM kilidinden dolayı hata veriyordu. Kilidi kaldırdım :D
bende ygs kitapçıklar ıvs vardı. onları bu şeklide hallettim.
pdf yi chrome ile açtım. soda pdf ile yazdırdım. daha doğrusu tekrar pdf olarak kaydettim. tüm izinler açılmıştı :)

Playstation'ı da sony alır bu(bunu söyleyen adam teknolojik ticaretin içinde olan birisi)

Kuzey Avrupa'da satanist dediğiniz adamlar erkek gibi kafasına sıkıyor siz de anca yatağınızda hap yutuyorsunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sansür sansür yalelli...

Maalesef.

Vicdanı olan herkes üzüldü gencecik bir çocuğun ölümüne. Değil eylemlere katılmak, isterse o eylemlerin organizatörü olsun 15 yaşındaki bi çocuğun ölümünü savunabilecek kimseyi tanımıyorum. Olayı neresinden ele alırsan al elinde kalıyo. Hiçbir gösteri Berkin'i geri getiremeyecek.

Umarım bugün olaylar yatışır, yasını tutmak isteyenler de sakince yas tutar. Sokaklara dökülüp yeni Berkin'ler yaratmak hiç de akıl kârı değil.

Üniversiteye başlicam diye çok hevesliydim ben de :D :(

Biz alışığız çocuk cinayetlerine... (bkz. Ceylan Önkol, Uğur Kaymaz, Enes Ata, Behzat Özen...)

hayırlı olsun [MENTION=105823]bt38[/MENTION] . zaman çabuk geçiyor. kıymetini bilin lisans çağının :)

kendimi yaşlı hissettim bi an :D öğüt veren dedeler gibi :D ben bi aöf okuyayım en iyisi :D

Kimseye soleyemediğimi buraya açıklıyorum :D
Sıkıldım la okumaktan tum sınavların canı cehenneme :D

kim böyle bir game room ister

[video=youtube;iOax1shis00]http://www.youtube.com/watch?v=iOax1shis00[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...