Bana yenilmekle miVe böylelikle bütün haftasonu QuizUp la geçmiş oldu

Bana yenilmekle miVe böylelikle bütün haftasonu QuizUp la geçmiş oldu
Bana yenilmekle mi![]()
Bunu sen istedin
Yenildiğim oyunlarda da hem tabletten hem telefondan iki farklı kişiyle oynuyodum. Diğer tarafta Bulgar kızla oynayınca senin tarafa bakamadım tabi
![]()
Rahatlamanın formülünü bilen arkadaş varsa yazabilir mi acaba?
teknosa dün şok edici bir şey yaptı 2012 ve cıvarında aldığımız transcend 4gb ellite flash diski 8gb sandisk cruzer edge ile değiştirdi...
geçer not 2 değil 50. yani 49 la geçemezsin kalırsın.benim 1.dönem geo ve inkılap 1 eğer bu ikisi 2.dönem yine 1 gelirse sınıfta kalırmıyım
ya hala inanamıyorum. telefon dün sabah yarım metre mesafeden halıya düştü. lcd ekran ı tamamen bozulmuş ve sokette de sorun var
35-40 tl masraf çıktı durduk yere.
ya betona düşürsem de tel ikiye bölünse anlarım hiç dert etmem de halıya düşmeyle bu kadar hasar alır mı ya...
sağlık olsun. üzüldüğüme değmezTelefonun belirli hassas noktaları var buralara çok az şiddetle çarpsa dahi çok rahat bozuluyor bundan daha önce ben de sadece masaya yavaşça fırlatmıştım hafıza kartı girişi yeri bozulmuştu 20 liralık masraf çıkardılar ben de yaptırmamıştım
ya hala inanamıyorum. telefon dün sabah yarım metre mesafeden halıya düştü. lcd ekran ı tamamen bozulmuş ve sokette de sorun var
35-40 tl masraf çıktı durduk yere.
ya betona düşürsem de tel ikiye bölünse anlarım hiç dert etmem de halıya düşmeyle bu kadar hasar alır mı ya...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
geçer not 2 değil 50. yani 49 la geçemezsin kalırsın.
ilk dönem 5 dahi olsa ikinci dönem 1 se kalırsın o dersten.
bize de geldi az önce abi. soyadı da aynı benle. sempati duydum adamaBugün kapıya bir sürü Muhtar Adayı geldi.. Yuh artık dedim evlere kadar geliyorlar..
3 tane geldi 4. gelirse tartaklayacam diye ahdettim, iyi ki de gelmedi..
Durduk yere bi de Pazar Pazar dayak yeme ihtimalim olabilirdi..![]()
Telefon neydi?
Acayip sinir olduğun kişinin yüzüne iki tane yumruk indirmekşaka şaka abdest alıp vakti girmiş namazı kılmak, Vallaha bak bayağı rahatlatıyor
tabi rahatlamak için değil ibadet etmek için kılacaksın
Hiçbir şekilde rahatlayamıyorum. Yani saçma sapan şeyler düşünüyorum, korkuyorum. Ama neden korktuğumu bilmiyorum. Öleceksinmiş gibisine bir duygu var içimde.
Ama derdi veren Allah dermanını da verir.
Eğer yakın zamanda kötü bir şey yaptıysan onun etkilerini hissediyor olabilirsin
Kötü olarak hiçbir şey yapmadım. Kendimi gereksiz yere acile attım ondan sonra böyle oldum. Yani psikoloji doktoru bile anlamıyor beni.
Bu sene sınava girecek misin?
Evet ama sınavla falan alakası yok bunun.
Kendime ne yapıyorum ki acaba?
Sınavlada alakası yoksa ben bir şey yapamam derdini kendi içinde ara eninde sonunda ulaşacaksın sonuca
Kötü olarak hiçbir şey yapmadım. Kendimi gereksiz yere acile attım ondan sonra böyle oldum. Yani psikoloji doktoru bile anlamıyor beni.
Kardeş sende panik atak olabilir.Yine bir doktora git.Bu kez farklı doktora git istersen.Birde o an yaşadıklarını anlatırsan doktor neyin belirtisi olduğunu anlar.
Acaba o anda korktuğumdan etkilenmiş olabilir miyim?
Gideceğim yeni bir Psikoloğa Kardiyoloji'den sonuçları bekliyorum tek.
Acaba o anda korktuğumdan etkilenmiş olabilir miyim?
Gideceğim yeni bir Psikoloğa Kardiyoloji'den sonuçları bekliyorum tek.
Allah derdine acil şifa versin inşaAllah.
Korkunun sebebi nedir?