Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bana yenilmekle mi :D

Bunu sen istedin :D

Yenildiğim oyunlarda da hem tabletten hem telefondan iki farklı kişiyle oynuyodum. Diğer tarafta Bulgar kızla oynayınca senin tarafa bakamadım tabi :D
u5y5a3a4.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bunu sen istedin :D

Yenildiğim oyunlarda da hem tabletten hem telefondan iki farklı kişiyle oynuyodum. Diğer tarafta Bulgar kızla oynayınca senin tarafa bakamadım tabi :D
u5y5a3a4.jpg

Arkadaslar photoshop isimlerin yerini değiştirmiş :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Rahatlamanın formülünü bilen arkadaş varsa yazabilir mi acaba?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Rahatlamanın formülünü bilen arkadaş varsa yazabilir mi acaba?

Acayip sinir olduğun kişinin yüzüne iki tane yumruk indirmek:D şaka şaka abdest alıp vakti girmiş namazı kılmak, Vallaha bak bayağı rahatlatıyor:) tabi rahatlamak için değil ibadet etmek için kılacaksın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
teknosa dün şok edici bir şey yaptı 2012 ve cıvarında aldığımız transcend 4gb ellite flash diski 8gb sandisk cruzer edge ile değiştirdi...

O da bi şey mi? Ben 40liraya aldığım mhl kabloyu, uymuyor diyerek geri verdim. Kutuyu poşetten bile çıkarmadan, bakmadan paramı verdiler geriye.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bugün kapıya bir sürü Muhtar Adayı geldi.. Yuh artık dedim evlere kadar geliyorlar..
3 tane geldi 4. gelirse tartaklayacam diye ahdettim, iyi ki de gelmedi..
Durduk yere bi de Pazar Pazar dayak yeme ihtimalim olabilirdi.. :D

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
benim 1.dönem geo ve inkılap 1 eğer bu ikisi 2.dönem yine 1 gelirse sınıfta kalırmıyım

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ya hala inanamıyorum. telefon dün sabah yarım metre mesafeden halıya düştü. lcd ekran ı tamamen bozulmuş ve sokette de sorun var :(

35-40 tl masraf çıktı durduk yere.

ya betona düşürsem de tel ikiye bölünse anlarım hiç dert etmem de halıya düşmeyle bu kadar hasar alır mı ya...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim 1.dönem geo ve inkılap 1 eğer bu ikisi 2.dönem yine 1 gelirse sınıfta kalırmıyım
geçer not 2 değil 50. yani 49 la geçemezsin kalırsın.
ilk dönem 5 dahi olsa ikinci dönem 1 se kalırsın o dersten.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya hala inanamıyorum. telefon dün sabah yarım metre mesafeden halıya düştü. lcd ekran ı tamamen bozulmuş ve sokette de sorun var :(

ya betona düşürsem de tel ikiye bölünse anlarım hiç dert etmem de halıya düşmeyle bu kadar hasar alır mı ya...

Telefonun belirli hassas noktaları var buralara çok az şiddetle çarpsa dahi çok rahat bozuluyor bundan daha önce ben de sadece masaya yavaşça fırlatmıştım hafıza kartı girişi yeri bozulmuştu 20 liralık masraf çıkardılar ben de yaptırmamıştım

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Telefonun belirli hassas noktaları var buralara çok az şiddetle çarpsa dahi çok rahat bozuluyor bundan daha önce ben de sadece masaya yavaşça fırlatmıştım hafıza kartı girişi yeri bozulmuştu 20 liralık masraf çıkardılar ben de yaptırmamıştım
sağlık olsun. üzüldüğüme değmez :) öyle pahalı bir şey de değil. yapılmasa da sorun yok.
bu hassas nokta da bula bula beni buldu :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

- - - Mesaj Güncellendi - - -

geçer not 2 değil 50. yani 49 la geçemezsin kalırsın.
ilk dönem 5 dahi olsa ikinci dönem 1 se kalırsın o dersten.

Telefon neydi?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bugün kapıya bir sürü Muhtar Adayı geldi.. Yuh artık dedim evlere kadar geliyorlar..
3 tane geldi 4. gelirse tartaklayacam diye ahdettim, iyi ki de gelmedi..
Durduk yere bi de Pazar Pazar dayak yeme ihtimalim olabilirdi.. :D
bize de geldi az önce abi. soyadı da aynı benle. sempati duydum adama :P

üniversite mahallesi muhtarı da odaları gezdiydi. başkan da geldiydi. insan kendini bişey sanıyor bir an :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Acayip sinir olduğun kişinin yüzüne iki tane yumruk indirmek:D şaka şaka abdest alıp vakti girmiş namazı kılmak, Vallaha bak bayağı rahatlatıyor:) tabi rahatlamak için değil ibadet etmek için kılacaksın

Hiçbir şekilde rahatlayamıyorum. Yani saçma sapan şeyler düşünüyorum, korkuyorum. Ama neden korktuğumu bilmiyorum. Öleceksinmiş gibisine bir duygu var içimde.

Ama derdi veren Allah dermanını da verir.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hiçbir şekilde rahatlayamıyorum. Yani saçma sapan şeyler düşünüyorum, korkuyorum. Ama neden korktuğumu bilmiyorum. Öleceksinmiş gibisine bir duygu var içimde.

Ama derdi veren Allah dermanını da verir.

Eğer yakın zamanda kötü bir şey yaptıysan onun etkilerini hissediyor olabilirsin

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Eğer yakın zamanda kötü bir şey yaptıysan onun etkilerini hissediyor olabilirsin

Kötü olarak hiçbir şey yapmadım. Kendimi gereksiz yere acile attım ondan sonra böyle oldum. Yani psikoloji doktoru bile anlamıyor beni.

mamimusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çiğ Köfte yedim... midem yanıyor... söyledim ama hala rahatlayamadım... :-)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kötü olarak hiçbir şey yapmadım. Kendimi gereksiz yere acile attım ondan sonra böyle oldum. Yani psikoloji doktoru bile anlamıyor beni.

Kardeş sende panik atak olabilir.Yine bir doktora git.Bu kez farklı doktora git istersen.Birde o an yaşadıklarını anlatırsan doktor neyin belirtisi olduğunu anlar.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aylarca apple'a küfrettim meğersem sorun apple'da değilmiş:)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeş sende panik atak olabilir.Yine bir doktora git.Bu kez farklı doktora git istersen.Birde o an yaşadıklarını anlatırsan doktor neyin belirtisi olduğunu anlar.

Acaba o anda korktuğumdan etkilenmiş olabilir miyim?

Gideceğim yeni bir Psikoloğa Kardiyoloji'den sonuçları bekliyorum tek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...