• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu sabahın köründe başıma gelen işe bak :(
telefon yere düştü. yarım metre mesafeden halıya.
hiçbir çizik hasar vs yok. ama ekran simsiyah. yani tel açılıyor, ses var titriyor, şarj alıyor. hatta ekrana dokunduğumda tepki veriyor ama ekran siyah kaldı öyle ya :crying:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon şu an ekransız mp3 çalar oldu :D
kulaklık takıp müzik dinleyebiliyorum :D

Türk filmi mantığı; bi daha düşünsene :D

2 yılda 1.15 TB indirmişim. :)

57keO3X.png

İki yıldır format atmadın herhalde :P

Bu da benim. Bir ay önce format atmıştım :blush:

Kddr3n.png

İki yıldır format atmadın herhalde :P

Bu da benim. Bir ay önce format atmıştım :blush:

Aynen format atmadım hiç gerek olmuyor sistemim sağlam. :) Başkaları için sanal sürücüye kurdum bi windows onunla takılıyorlar benim sistemi sadece ben kullanınca sorun olmuyor. :D

Hesaplamaların doğruysa 1 ayda 18TB mi yaptın?
19.556.627 KB mi o yoksa B mi?

Sen ne yaptın internet sana dayanamaz

Çok değil desperadonun dediği gibi. :)

Ayrıca son 6 ayı düşmek lazım askerde indiremedik. :P

Aynen format atmadım hiç gerek olmuyor sistemim sağlam. :) Başkaları için sanal sürücüye kurdum bi windows onunla takılıyorlar benim sistemi sadece ben kullanınca sorun olmuyor. :D

Hesaplamaların doğruysa 1 ayda 18TB mi yaptın?
19.556.627 KB mi o yoksa B mi?

Çok değil desperadonun dediği gibi. :)

Ayrıca son 6 ayı düşmek lazım askerde indiremedik. :P

18GB ooo. 1 ay içinde 18 TB kaldıracak HDD daha bulunamadı :P Bu kadar düşük olmasının sebebi leech ile indirmeye çok takıldım bu ay :P

Vay be bu sene hemen hemen hic hasta olmadim gerci hep evde oturdugumdan da olabilir hasta arkadaslara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum :)

Google'nin girişindeki dünya kadınlar günü videosu güzel olmuş. :)

Kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılık sadece bana mı saçma geliyo?
Hem ayrımcılığa karşı olup hem bunu "pozitif" adı altında yapmak nasıl bi şey?

Dezavantajlı bireylere elbette yapılmalı ama kadınları bu sınıfa dahil etmek bana saçma geliyo.

Kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılık sadece bana mı saçma geliyo?
Hem ayrımcılığa karşı olup hem bunu "pozitif" adı altında yapmak nasıl bi şey?

Dezavantajlı bireylere elbette yapılmalı ama kadınları bu sınıfa dahil etmek bana saçma geliyo.

Bizim ülkemizde toplumsal yaşama kadının katılımı ataerkil toplum olduğumuzdan çok az bir oranda kalıyor ve ne yazıkki katılan kadınlarda her türlü baskıyla karşılaşıyor.Özellikle cinsel istismar.bizim gibi cinsel devrimini tamamlayaman ülkelerde bu baskı hat safaya ulaşıyor.Bu kadar baskının olduğu bir yerde kadınlara pozitif ayrımcılık mantıklı geliyor

2 Hafta sonra ygs ye gireceğim,Ondan sonra birde istediğim yer tutarsa dünyanın en rahat adamı olacam :)

yahu sabahın köründe başıma gelen işe bak :(
telefon yere düştü. yarım metre mesafeden halıya.
hiçbir çizik hasar vs yok. ama ekran simsiyah. yani tel açılıyor, ses var titriyor, şarj alıyor. hatta ekrana dokunduğumda tepki veriyor ama ekran siyah kaldı öyle ya :crying:

telefon şu an ekransız mp3 çalar oldu :D
kulaklık takıp müzik dinleyebiliyorum :D
Öldürdün telefonu öldürdün.

s3 ü sattım benim eski hd2 yle takılıyorum 4.4.2 rom çıkmış hemen attım:mrgreen: Hafif kasıyor ama idare eder :)

ya abi niye kimse çevirmiyor clone wars ı ya. izlemek istiyorum ben :cursing: [MENTION=105823]bt38[/MENTION] ing altyazıyı türkçeye çevirsen ya la :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...