Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Devlet o kadar duzenleme yapiyor su ramazanda da iftardan once yemek reklamlari yasaklansa ya da erisim engellense :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Leonardo'nun filminin güzel görüntüsü çıkmadı hala ya da ben denk gelmedim. Onu da merak ediyorum izleyecem.

hangi filmi o hocam adı ne leo yu severim şirin çoçuktur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gece 2 de çıkan sucuk reklamları yasaklansın 500 kg olduk arkadaş

illaki :)

anlayamadım :D

ödül verenlerde anlamamıştır :D

3d izleyin ama hakiki olarak bizzat 3d blueray disk alıp blueray oynatıcıda izleyin dolby master audıo ses moduna alıp 1300 watlık sistemde ve 117 ekran tvde 3d filmi izlemek gerekiyor bi an yaşadığımı unuttum filmde bi şey yok ama o sürükleyicilik sizi alıp götürüyor onu çok iyi başarmışlar ve uzay atmosferini en iyi yansıtan film daha önce böylesini görmedim özellikle sağ arka subtaki sesler uzayın nasadan gerçek alınma sesleri olduğu söyleniyor

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
hangi filmi o hocam adı ne leo yu severim şirin çoçuktur :)

illaki :)

3d izleyin ama hakiki olarak bizzat 3d blueray disk alıp blueray oynatıcıda izleyin dolby master audıo ses moduna alıp 1300 watlık sistemde ve 117 ekran tvde 3d filmi izlemek gerekiyor bi an yaşadığımı unuttum filmde bi şey yok ama o sürükleyicilik sizi alıp götürüyor onu çok iyi başarmışlar ve uzay atmosferini en iyi yansıtan film daha önce böylesini görmedim özellikle sağ arka subtaki sesler uzayın nasadan gerçek alınma sesleri olduğu söyleniyor
önümde 15.6 inçlik laptopla izliyorum. anlayamazsınız :D bende anlamadım zaten :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] o zaman anlamnı beklemek mantıksız olur doğal olarak bende önce laptopla dvx izledim sonra arkadaşlar böyle böyle bahsedince ses sisteminde 3d izlemek gerekiyor falan denilince aldım bluerayi haa dedim bu film böyle izlenirmiş yaa ama çok eğlendim filmde ve arkadaşlar haklıymış yalnız şu var film arşivlik değere sahip

8.5 puan almış doğal olarak beklentiyi yüksek tutarım ben şimdi film bide beklediğim gibi çıkmazsa üzülürüm valla örnek inceptıon beklediğimi bulamadım daha doğrusu filmden anlamadım :) rüya içinde rüya ne demek neyse diğer bir örnek zindan adası beklediğimden iyiydi akşam kanal7de kanlı elmas oynuyordu :)

Sucuk reklamlarında ayrı bir şiirsellik var bu aralar

şiirselliği cinsellik diye okudum :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bi özel ders hocası ayarlıyacam kendime fix depozit

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Facebook'a bişiler oldu sizde de oldu mu?Tasarımı Değişmiş

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Soyle 18 yaslarinda yabanci bir kiz olsa ben ona turkce ogretsem o bana ingilizce ogretse yok mu boyle bisey ya

altaybilgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu saatte yavaş bir internetin olduğu ülkede yaşamayı hiç sevmiyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
2 yılda 1.15 TB indirmişim. :)

57keO3X.png

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
bu visual basic ne dandik şeymiş arkadaş. Üç saatte ufak bi hesap makinesini hazırlayamadık!

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Cumartesi ödev teslimi için son gün mü olur yav! Sabah dışarı çıkabilmek için bu saate kadar ödevle uğraşıyoruz.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yahu sabahın köründe başıma gelen işe bak :(
telefon yere düştü. yarım metre mesafeden halıya.
hiçbir çizik hasar vs yok. ama ekran simsiyah. yani tel açılıyor, ses var titriyor, şarj alıyor. hatta ekrana dokunduğumda tepki veriyor ama ekran siyah kaldı öyle ya :crying:

telefon şu an ekransız mp3 çalar oldu :D
kulaklık takıp müzik dinleyebiliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...