canım sıkıldı. yapacaklarım var onlarca şey yapmıyorum. yapmak gelmiyor içimden. napcam yav ben :helpsmilie:
köprüden atla

canım sıkıldı. yapacaklarım var onlarca şey yapmıyorum. yapmak gelmiyor içimden. napcam yav ben :helpsmilie:
wipe data, wipe cache filan yap. sıfırlayacan artıkBugün video çekmem gerekti ve s3 " kayıt başarısız " hatası verdi . Kerneldendir dedim ge boeffla kernel kurdum ve yine aynı hatayı verdi . Sonra note 2 kamerasını yükleyeyim dedim bir umutla ama bir şey değişmedi. Gıcık etti beni . İşin garip yanı da hızlı ve yavaş video kaydı yapıyor fakat normal kayıt yapmıyor
Neyse bu bahaneyle note 2 kamera ve boeffla kernel kurdumAma hâlâ video kaydedemiyorum ( normal hızda )
![]()
Sıfırlamak istemiyorum telefonu sonradan ayarlamaya üşeniyorum. Zaten çok video çekmiyor dum lazım olduğu zaman yavaş ve ya hızlı çekerimwipe data, wipe cache filan yap. sıfırlayacan artıkya da git temizinden başka rom kur.
başka kamera uygulaması dene. netten indiriver.Sıfırlamak istemiyorum telefonu sonradan ayarlamaya üşeniyorum. Zaten çok video çekmiyor dum lazım olduğu zaman yavaş ve ya hızlı çekerim![]()
başka kamera uygulaması dene. netten indiriver.
wanam denedin mi?2-3 tane denedim ama oolmadı![]()
noldu yav, kaçırdıkAdam banlanana kadar 3 tane apk yayinlamis![]()
[MENTION=393596]temp542[/MENTION] galiba bu arkadasnoldu yav, kaçırdık![]()
yanlış alıntı herhaldeben meseleyi sorduydum
![]()
Oyunlarin fullunh yayinlamis bakarsan3 mesaji var cabuk ucmus maxicepe donuyordu bura
![]()
wanam denedin mi?
wanam lite rom. bende de galaxy vardı. kullanmıştım. wanam, omega gibi birkaç rom güzeldir. ama wanam lite iyidir. xda'dan bulursun.Wanam ? xposed mı ?
wanam lite rom. bende de galaxy vardı. kullanmıştım. wanam, omega gibi birkaç rom güzeldir. ama wanam lite iyidir. xda'dan bulursun.
nexus romlardan denedin mi? aokp filan?4.1.2 de wanam kullanıyordum 4.3 te eklentisiz ( sadece rootlu ) NA7 romunu kullanıyorum . Biraz daha yeni sürümler çıkınca wanamın 4.3 ünü kurmayı düşünüyorum . Omegayı baya kullandım ama v30 da bıraktım bıkmıştım güncellemekten sanırım şuanda v55-6 sürümü var.![]()
nexus romlardan denedin mi? aokp filan?
adamlar 2 kişiyle film çekmiş ya la . sırf meraktan izledim şu gravity'i. görselleri tamam ama gerisi yok.
anlayamadımAnlayamassın...![]()
o da indi. ona da bakacam abi. bizim leanordaya haksızlık etmişler gibiBi de öbür çok oscar alan filmi izle ( 12 years a slave ) o da sıkıcıydı..![]()
Çekti madem bizim canımızı niye çektiriyorsun insafsızpastırmalı kek canım çekti yaa