Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bugün video çekmem gerekti ve s3 " kayıt başarısız " hatası verdi . Kerneldendir dedim ge boeffla kernel kurdum ve yine aynı hatayı verdi . Sonra note 2 kamerasını yükleyeyim dedim bir umutla ama bir şey değişmedi. Gıcık etti beni . İşin garip yanı da hızlı ve yavaş video kaydı yapıyor fakat normal kayıt yapmıyor :D
Neyse bu bahaneyle note 2 kamera ve boeffla kernel kurdum :D Ama hâlâ video kaydedemiyorum ( normal hızda ) :(

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bugün video çekmem gerekti ve s3 " kayıt başarısız " hatası verdi . Kerneldendir dedim ge boeffla kernel kurdum ve yine aynı hatayı verdi . Sonra note 2 kamerasını yükleyeyim dedim bir umutla ama bir şey değişmedi. Gıcık etti beni . İşin garip yanı da hızlı ve yavaş video kaydı yapıyor fakat normal kayıt yapmıyor :D
Neyse bu bahaneyle note 2 kamera ve boeffla kernel kurdum :D Ama hâlâ video kaydedemiyorum ( normal hızda ) :(
wipe data, wipe cache filan yap. sıfırlayacan artık :) ya da git temizinden başka rom kur.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
wipe data, wipe cache filan yap. sıfırlayacan artık :) ya da git temizinden başka rom kur.
Sıfırlamak istemiyorum telefonu sonradan ayarlamaya üşeniyorum. Zaten çok video çekmiyor dum lazım olduğu zaman yavaş ve ya hızlı çekerim :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Adam banlanana kadar 3 tane apk yayinlamis :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adios amigos. :dirol:

Sinir küpüne dönmüşsündür şimdi sen sinirlendikçe ben gülüyorum. :lol: :lol: :lol:

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
4.1.2 de wanam kullanıyordum 4.3 te eklentisiz ( sadece rootlu ) NA7 romunu kullanıyorum . Biraz daha yeni sürümler çıkınca wanamın 4.3 ünü kurmayı düşünüyorum . Omegayı baya kullandım ama v30 da bıraktım bıkmıştım güncellemekten sanırım şuanda v55-6 sürümü var. :)

wanam lite rom. bende de galaxy vardı. kullanmıştım. wanam, omega gibi birkaç rom güzeldir. ama wanam lite iyidir. xda'dan bulursun.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
4.1.2 de wanam kullanıyordum 4.3 te eklentisiz ( sadece rootlu ) NA7 romunu kullanıyorum . Biraz daha yeni sürümler çıkınca wanamın 4.3 ünü kurmayı düşünüyorum . Omegayı baya kullandım ama v30 da bıraktım bıkmıştım güncellemekten sanırım şuanda v55-6 sürümü var. :)
nexus romlardan denedin mi? aokp filan?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Lanet olsun bu telefona 8gb koyan adama... Bidaha 8gb asla. min 16.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Artık yaptıklarımdan, söylediklerimden korkar oldum. Off. :( Nedir bu çaresizlik?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
adamlar 2 kişiyle film çekmiş ya la . sırf meraktan izledim şu gravity'i. görselleri tamam ama gerisi yok.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bi de öbür çok oscar alan filmi izle ( 12 years a slave ) o da sıkıcıydı.. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Leonardo'nun filminin güzel görüntüsü çıkmadı hala ya da ben denk gelmedim. Onu da merak ediyorum izleyecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...